Sužinokite – kurių šou pasaulio įžymybių pėdos didžiausios

Daug pramogų pasaulio moterų tvirtai stovi ant žemės tiesiogine šio žodžio prasme. Juk ne taip paprasta išversti iš kojų žmogų, avintį 42 ar 43 dydžio batus. Visas būrys garsių moterų, įžengusios į batų parduotuvę, iš karto drožia prie lentynų, kuriose sudėta didžiausių dydžių avalynė. Mat jų pėdos – stebėtinai didelės, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

K.Winslet, A.Jolie ir U.Thurman.<br>„ViDa Press“ nuotr.
K.Winslet, A.Jolie ir U.Thurman.<br>„ViDa Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 13, 2015, 10:09 PM, atnaujinta Jan 3, 2018, 10:03 PM

Vien dėl šios priežasties didžiapėdes aktores sunku įsivaizduoti vaidinančias Pelenę. Juk kaip apsiausi trapią krištolinę kurpaitę?

Holivudo žvaigždė Leonardo DiCaprio (40 m.), pažvelgęs į kolegės Kate Winslet (39 m.) kojas, visuomet prampliumpa juoku. Mat ji avi tokio pat dydžio batus, kaip ir jis, – 43.

Tarp didžiapėdžių garsenybių – ir skandalingoji aktorė bei dainininkė Paris Hilton, pokalbių laidų vedėja Oprah Winfrey, supermodelis Cindy Crawford, kino žvaigždė Uma Thurman.

„Esu patenkinta savo kūnu, bet negaliu pakęsti gigantiškų pėdų! Kadangi aviu 43 dydžio batus, visi tie ryškiaspalviai „Gucci“, YSL, „Manolo Blahnik“ ir „Christian Louboutin“ bateliai ant mano kojų panašūs į klouno apavą“, – guodėsi P.Hilton (34 m.).

Daugybę apdovanojimų pelnęs režisierius Quentino Tarantino ne kartą tvirtino, kad žavisi savo mūzos aukštaūgės U.Thurman (181 cm) pėdomis, nors ji avi 43 dydžio batus.

Uma taip pat teigė jokių nepatogumų dėl to nepatirianti. „Kadangi esu aukšta, mano pėdos atrodo proporcingos kūnui“, – sakė 45 metų aktorė.

Buvęs modelis Elle Macpherson (51 m.) yra vos dviem centimetrais aukštesnė už U.Thurman, o jos avalynė 44,5 dydžio. Kaip ir filmo „Nužudyti Bilą“ žvaigždė, E.Macpherson jau seniai išmoko smagiai pasijuokti iš savęs.

Jos kolegė 175 cm ūgio supermodelis C.Crawford (49 m.) avi 42 dydžio batus.

Holivudo žvaigždžių Angelinos Jolie (39 m.) ir Gwyneth Paltrow (42 m.) pėdų dydis taip pat įspūdingas – 43. O jų kolegės Sandros Bullock (50 m.) – 42,5.

Legendinė aktorė Audrey Hepburn (1929–1993) nuolat tvirtindavo, kad norėtų avėti ne 42 dydžio, o mažesnius batus. Jos ūgis buvo 170 cm.

Kompiuterinės grafikos triukai

– Vis dėlto kai kurioms didžiapėdėms aktorėms pavyksta sukurti Pelenės vaidmenį. Tiesa, tuomet filmo kūrėjams tenka griebtis kompiuterinės grafikos.

– To prireikė režisieriaus Kennetho Branagh komandai kuriant naujausią „Pelenės“ (Cinderella) ekranizaciją.

– Pamotės ir jos dukterų engiamą gražuolę Elą šioje pasakoje įkūnijusi 26 metų britų aktorė Lily James prisipažino, kad niekaip nebūtų įspraudusi savo pėdos į miniatiūrinį krištolinį batelį.

– „Pelenėje“ princesės kurpaitę man apavė tik panaudodami kompiuterinę grafiką, – atvirai pasakojo 170 cm ūgio gražuolė, kurią išgarsino TV serialas „Dauntono abatija“. – Mano pėdos labai didelės ir dėl to aš nuolat kremtuosi. Tikriausiai nesu tikra princesė.“

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.