Priekabiavimu kaltinama R. Williamso žmona – velnių priėdus

Neseniai Lietuvoje grandiozinį koncertą surengęs nenuorama Robbie Williamsas (41 m.) tikrai neprimena statistinio brito, ryto ramybe besimėgaujančio su tradicinės „Earl Grey“ arbatos puodeliu rankoje. O štai jo žmona Ayda Fields (35 m.) – toli gražu ne vystyklų karalystėje pasiklydusi dviejų vaikų mama. Jei tik jiedu būtų tipinė pora, galbūt dabar nereiktų raudonuoti prieš visą pasaulį.

Ant R.Williamso ir jo žmonos Aydos krinta labai nemalonūs kaltinimai dėl seksualinio priekabiavimo.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Ant R.Williamso ir jo žmonos Aydos krinta labai nemalonūs kaltinimai dėl seksualinio priekabiavimo.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-16 09:39, atnaujinta 2018-01-03 14:22

Užsienio žiniasklaida skalambija, kad R.Williamsas ir A.Fields yra kaltinami seksualiniu priekabiavimu prie buvusio asmeninio asistento, kuris jųdviejų namuose dirbo vos trejetą mėnesių.

Nuo poros nukentėjęs darbuotojas Gilles'is De Bonfils'as pateikė teismui 16 tūkst. svarų sterlingų ieškinį. Ir nors atsakovais taps tiek Robbie, tiek Ayda, įtarimo šešėlis vistik krenta būtent ant gražiosios atlikėjo žmonos, kuri, anot bičiulių, toli gražu neprimena šventuolės.

Kaip teigė nukentėjusysis, garsenybės žmona nevengė aplink jį sukiotis nuoga, dalintis savo seksualinio gyvenimo detalėmis ir apie tai tardyti patį G.De Bonfils'ą. Buvęs poros asistentas taip pat tvirtina, kad aktorė jį ragindavo atsakinėti į įvairius intymius klausimus ir prašydavo pakomentuoti jos kūną.

Garsi pora šiuos kaltinimus neigia ir vadina nepagrįstais.

Dažnas pagalvotų: kam, velniai griebtų, Aydai reikėjo niekuo iš pilkos masės neišsiskiriančio asmeninio asistento, kai šalia jos – vienas geidžiamiausių pasaulio vyrų? Porai artimi bičiuliai išvien teigia, jog visa tai – tik didžiulis nesusipratimas, dėl kurio kaltinti galima... iškrypusį porelės humoro jausmą.

Kai savo 41-ojo gimtadienio proga R.Williamsas socialinio tinklo paskyroje pasidalijo nuotrauka, kurioje savo grožybes tepridengė delnu, Ayda tik gardžiai nusijuokė. O kai Ayda gimdė jųdviejų antrą vaikelį, Robbie žmonos kančias pavertė spektakliu.

Toks vyro elgesys moters ne tik nestebina, bet ir pralinksmina. Kita vertus, buvusi manekenė bei dvieju vaikų motina ir pati nevengia demonstruoti nuogo kūno – tą įrodo pikantiškos nuotraukos iš saldžiausių jos karjeros dienų.

Dėl sekso ir gražių moterų pamišusio R.Williamso dėmesį prikaustyti nėra sunku, tačiau jį išlaikyti – velniškai sudėtinga užduotis. Vis dėlto, Ayda su tuo puikiai tvarkosi jau daugiau nei penkis metus. Jai pavyko pažaboti didžiausią popmuzikos nenuoramą, anuomet besimėgavusį narkotikais, striptizo šokėjų ir prostitučių paslaugomis.

„Dievinu savo žmonos draugiją“, – dienraščiui „The Telegraph“ anuomet apie žmoną meiliai atsiliepė R.Williamsas. „Ayda tarytum visa šokėjų palaikymo komanda viename žmoguje – ji suteikia man energijos. Niekuomet nejaučiu nuobodulio ir vienatvės, nes šalia manęs – mano geriausia draugė. Mudu puikiai sutariame, ji visuomet žino, kaip mane pralinksminti. Ir, visų svarbiausia, ji suteikė stabilumo ir saugumo mano gyvenimui, išgelbėjo mane nuo visiško susinaikinimo.“

Pasak draugų, būtent tokia Ayda ir yra: žaisminga, nenustygstanti vietoje bei turinti puikų (ir šiek tiek iškreiptą) humoro jausmą. Bičiuliams nekyla nė menkiausių abejonių, jog tarp moters ir Gilles'o De Bonfils'o įvyko ne kas kita, kaip nesusipratimas, iš kurio vyras stengiasi pasipelnyti. Juk 16 tūkst. svarų sterlingų – didžiulė suma darbo netekusiam žmogui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.