40 kilogramų atsikračiusi Polina Gagarina kadaise buvo rubuilė

Smulki ir trapi – tokia ant „Eurovizijos“ scenos atrodė rusė Polina Gagarina. Retas patikėtų, kad prieš aštuonerius metus moteris save laikė rubuiliuke ir intensyviai kovojo su nėštumo metu priaugtu svoriu. Per interviu su Andrejumi Malachovu atlikėja atskleidė, jog per itin trumpą laiką jai pavyko numesti net 40 kilogramų.

Smulki ir trapi – tokia ant „Eurovizijos“ scenos atrodė rusė Polina Gagarina. Retas patikėtų, kad prieš aštuonerius metus moteris save laikė rubuiliuke ir intensyviai kovojo su nėštumo metu priaugtu svoriu.<br>AP ir „msk.kp.ru“ nuotr.
Smulki ir trapi – tokia ant „Eurovizijos“ scenos atrodė rusė Polina Gagarina. Retas patikėtų, kad prieš aštuonerius metus moteris save laikė rubuiliuke ir intensyviai kovojo su nėštumo metu priaugtu svoriu.<br>AP ir „msk.kp.ru“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 26, 2015, 4:12 PM, atnaujinta Nov 26, 2017, 11:32 AM

„Laikiausi griežtos dietos. Vieną dieną valgydavau vien ryžius, kitą – vien vištieną, trečią – tik daržoves ar daržovių sriubą. Nė kąsnio į burną nepaimdavau po šeštos valandos vakaro.

Iš pradžių buvo labai sunku, jutau beprotišką alkį, tačiau kūno pokyčiai motyvavo. Man tapo įdomu stebėti savo mitybą, atsakingai rinktis maisto produktus“, – teigė žaibiškai išgarsėjusi moteris.

Polina tikino, jog prie drastiško svorio kritimo prisidėjo ir didelis užimtumas bei studijos Maskvos dailės akademiniame teatre.

P.Gagarina taip pat prisipažino, jog būtent dėl beprotiško krūvio jai dingo pienas – sūnų krūtimi ji maitino vos mėnesį.

„Per pusmetį netekau trisdešimties kilogramų – vėliau žaibiškai nukrito dar dešimt. Figūros pokyčiai sutapo su mano virsmu į blondinę. Jaučiausi taip, tarytum dažai prasiskverbė į mano organizmą ir ištirpino visus nereikalingus kilogramus. Svėriau 47 kilogramus ir nuo to laiko nepriaugau nė kilogramo. Regis, įvyko kažkokia organizmo pertvarka“, – teigė „Eurovizijos“ žvaigždė.

Šiuo metu Polina nesilaiko jokių dietų – tiesiog stengiasi maitintis sveikai. Jos mitybos racione nebeliko miltinių ir riebių produktų, o taip pat – saldumynų. Reguliariai sporto salėje plušanti atlikėja prisipažino, jog retsykiais pamiršta net pavalgyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar perrinktas G. Nausėda turėtų galių pakeisti Vyriausybę?