Lady Gaga prisipažino, kad stambėja dėl amžiaus

Popmuzikos žvaigždė

„Truputį senstu ir daugelis mano, kad esu nėščia, bet aš jiems atsakau, kad man jau beveik suš**tų 30“, – teigė Lady Gaga.<br>„Scanpix“ nuotr.
„Truputį senstu ir daugelis mano, kad esu nėščia, bet aš jiems atsakau, kad man jau beveik suš**tų 30“, – teigė Lady Gaga.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jun 2, 2015, 11:53 AM, atnaujinta Nov 25, 2017, 12:21 AM

Hito „Bad Romance“ atlikėja, kurios tikras vardas yra Stefani Germanotta, sekmadienį vykusiame savo koncerte Los Andžele gerbėjams paaiškino, kad kalbos apie būsimą jos ir jos sužadėtinio Tayloro Kinney kūdikį yra netiesa.

Per pasirodymą Holivudo „Bowl“ salėje, kurioje taip pat dalyvavo komikas Tony Bennettas, Lady Gaga žaismingai sugriebė sau už šlaunies ir pareiškė, kad jos padidėjęs svoris neturi nieko bendra su vaikeliu.

„Truputį senstu ir daugelis mano, kad esu nėščia, bet aš jiems atsakau, kad man jau beveik suš**tų 30!... Tony mane mokė, kad galima gyventi ir kasdien jaustis taip pat per amžių amžius... Nors kita vertus, man darosi vis sunkiau, nes šen bei ten vis po truputį priaugu“, – sakė ji.

Per Valentino dieną susižadėję Lady Gaga ir aktorius T. Kinney kartu jau nuo 2011 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidentiniai debatai ar parodija?