Willo Smitho žmona Jada: apie vyro neištikimybę ir jų santykius

Holivudo aktorius Willas Smithas (46 m.) neabejingas gražioms moterims – tą puikiai žino ir jo žmona Jada Pinkett-Smith (43 m.). Kalbas apie braškančią jųdviejų santuoką aktorė tik dar paaštrino teigdama, jog nestebi kiekvieno vyro žingsnio.

Holivudo aktorius Willas Smithas (46 m.) neabejingas gražioms moterims – tą puikiai žino ir jo žmona Jada Pinkett-Smith (43 m.).<br>„ViDA Press“ nuotr.
Holivudo aktorius Willas Smithas (46 m.) neabejingas gražioms moterims – tą puikiai žino ir jo žmona Jada Pinkett-Smith (43 m.).<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-06-06 21:05, atnaujinta 2017-11-23 23:39

„Nesekioju jam iš paskos, juk jis suaugęs vyras. Žinote, štai, kuo tikiu: Willas yra principingas žmogus, jis gauna tiek laisvės, kiek tik pageidauja. Tad jei jis gali pažvelgti į save veidrodyje ir jaustis gerai, aš neturiu pagrindo nerimauti“, – kalbas apie vyro neištikimybę užglaistė J.Pinkett-Smith.

Aktorė taip pat prisipažino, jog žino apie kiekvieną naują vyro simpatiją ir tai jos netrikdo.

„Tai, kad jūsų vyras susižavi kitomis moterimis, dar nereiškia, jog jis jūsų nemyli. Tai tikrai nereiškia, jog jis ims ir puls į savo naujosios simpatijos glėbį“, – teigė aktorė.

Tiesa, paklausta, ar kalboms apie vyro neištikimybę būta pagrindo, Jada liko lakoniška. „Jis principingas žmogus“, – sakė W.Smitho žmona.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.