Susireikšminusi atlikėja Ariana Grande peržengė visas ribas

Į pop muzikos aukštumas iškilusi atlikėja Ariana Grande (22 m.), regis, susirgo tikrų tikriausia žvaigždžių liga. Kartą jau pelniusi visuomenės panieką dėl neapdairaus komentaro apie savo gerbėjus, šį kartą atlikėja peržengė visas ribas.

Susireikšminusi atlikėja Ariana Grande peržengė visas ribas.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Susireikšminusi atlikėja Ariana Grande peržengė visas ribas.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 10, 2015, 3:37 PM, atnaujinta Oct 27, 2017, 12:00 AM

Anuomet leptelėjusi, jog nekenčia savo gerbėjų, dabar A.Grande nugirsta kalbant apie neapykantą Amerikai ir šalies gyventojams. „Nekenčiu amerikiečių. Nekenčiu Amerikos“, – neva sakė žvaigždė. Paradoksalu, juk Floridoje gimusi A.Grande – tokia pat amerikietė.

Vienoje Kalifornijos spurgų kepyklėlių apsilankiusi A.Grande ne tik viešai glaustėsi prie savo šokėjo Ricky Alvarezo, bet ir pademonstravo savo blogas manieras. Filmavimo kameros užfiksavo, kaip Ariana bei jos naujoji simpatija, regis, lyžteli vitrinoje esančias spurgas.

Nėra aišku, ar spurgos iš tikrųjų buvo apseilėtos, ar Ariana tiesiog imitavo jų laižymą. Vienokiu ar kitokiu atveju, spurgų kepyklėlės savininkas nemanė, jog tai yra normalus elgesys ir paviešino vaizdo įrašą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.