Po skyrybų su K. Kardashian pirmą kartą prabilo S. Disickas

Tarp televizijos žvaigždžių Scotto Disicko ir Kourtney Kardashian jau viskas baigta, tačiau buvusius mylimuosius tebesieja vaikai. Faktas, kad Scottas praleido dukters Penelope trečiąjį gimtadienį supykdė daugelį Kardashianų šeimos gerbėjų, tačiau S.Disickas tikina, kad vaikais jis rūpinasi.

„Gal aš ir linksminuosi, bet aš neapleidau savo vaikų“, – teisinosi su Kourtney Kardashian išsiskyręs Scottas Disickas.<br>ViDA Press nuotr.
„Gal aš ir linksminuosi, bet aš neapleidau savo vaikų“, – teisinosi su Kourtney Kardashian išsiskyręs Scottas Disickas.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 14, 2015, 2:55 PM, atnaujinta Oct 26, 2017, 6:20 AM

„TMZ“ praneša, kad nepaisant to, jog Scotto ir Kourtney santykiai yra tragiški, vyras nuolat palaiko ryšį su vaikais. Vis dėlto S.Disickas penkerių Masono, trejų Penelope ir pusės metukų Reigno nematė jau daugiau nei mėnesio. Visą šį laiką jis praleido viengungiškai besilinksmindamas vakarėliuose.

„Gal aš ir linksminuosi, bet aš neapleidau savo vaikų“, – teisinosi vyras.

Scotto bičiuliai tikina, kad jis negali aplankyti vaikų prieš tai neįsivėlęs į siaubingą kivirčą su Kourtney. Maža to, jis nebeturi teisės įeiti į namą – Scottas pašalintas iš įleidžiamų asmenų sąrašo.

Užtat S.Disickas su sūnumi ir dukra bendrauja telefonu bei vaizdo skambučiais. Tuo tarpu Kourtney nepatinka net toks Scotto bendravimas su vaikais – moteris ragina savo atžalas nutraukti ryšius su tėvu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.