Ž. Friske atminimą temdo neapykantos ir neištikimybės šešėlis

Šviesų velionės atlikėjos Žanos Friske atminimą temdo tarp artimiausių žmonių įsiliepsnojusi neapykanta. Žanos tėvas Vladimiras Borisovičius kaltina dukros vyrą Dmitrijų Šepeliovą eksperimentavus su atlikėjos sveikata. Be to, kalbama, jog Dmitrijus, galimai, buvo neištikimas skaudaus likimo žvaigždei.

Tragiško likimo Ž. Friske atminimą temdo artimųjų neapykanta.<br>ViDA Press nuotr.
Tragiško likimo Ž. Friske atminimą temdo artimųjų neapykanta.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-07-15 11:10, atnaujinta 2017-10-26 03:35

Pokalbių laidų, kuriose pasirodė Ž.Friske artimieji, būta ne viena. Per pirmąją atlikėjos tėvas V.Borisovičius ėmė lieti tulžį ant Dmitrijaus, teigdamas, jog šis eksperimentavo su Žanos sveikata ir leido jai tapti „bandomuoju triušiu, kuriam buvo leidžiami nuodai“.

Anot V.Borisovičiaus, būtent D.Šepeliovas iniciavo medicininius eksperimentus su moters sveikata. „Mūsų gydytojai nuleido rankas, jie sakė, jog Žanos neįmanoma išgelbėti. O tada Dmitrijus rado tą eksperimentinę vakciną...“, – sakė Ž.Friske tėvas.

V.Borisovičius taip pat pridūrė, jog Dmitrijus retai lankydavo žmoną, teisindamasis: „Ne tai, kad nebuvau, bet retai užsukdavau“.

Per antrąją pokalbių laidą paaiškėjo ir daugiau skandalingų faktų. Studijoje pasirodė neva šeimos draugė, kuri pareiškė, jog ciniškai su Žana elgęsis Dmitrijus turėjo meilužę. Tiesa, ar šios kalbos buvo pagrįstos, liko neaišku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.