Katafalkas su palapine užminė mįslę: B. K. Brown jau mirė?

Ar Bobbi Kristina Brown ištiko jos motinos Whitney Houston likimas? Ar garsių dainininkų duktė mirė? Tokie klausimai trečiadienį iškilo daugeliui, kai į ligoninę, kur paskutines tris savaites guli Bobbi Kristina, paslaptingomis aplinkybėmis atvyko katafalkas.

Bobbi Kristina Brown jau mirė?<br>Scanpix nuotr.
Bobbi Kristina Brown jau mirė?<br>Scanpix nuotr.
Į ligoninę rinkosi Bobbi Kristinos Brown artimieji.<br>ViDA Press nuotr.
Į ligoninę rinkosi Bobbi Kristinos Brown artimieji.<br>ViDA Press nuotr.
Į ligoninę rinkosi Bobbi Kristinos Brown artimieji.<br>ViDA Press nuotr.
Į ligoninę rinkosi Bobbi Kristinos Brown artimieji.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

2015-07-16 12:01, atnaujinta 2017-10-25 22:31

Katafalkas atvyko iškart po to, kai prie įėjimo buvo pastatyta laikina palapinė, visiškai paslepianti vaizdą nuo smalsių akių. O ir palapinė buvo pastatyta tuomet, kai į ligoninę susirinko visi B.K.Brown artimieji.

Pabrėžiama, kad į šią ligoninę po pusės metų kovos dėl gyvybės mergina buvo perkelta siekiant leisti jai numirti natūraliai.

Bobbi Kristinos artimieji atsisako komentuoti merginos būklę, o ligoninė taip pat nesiteikė paaiškinti, kodėl katafalkas buvo priimtas tokiomis mįslingomis aplinkybėmis.

Tarp merginą aplankiusiųjų buvo ne tik šeimos nariai, bet ir buvęs Wh.Houston asmens sargybinis Ray Watsonas, Bobby Browno brolis Tommy.

„TMZ“ pažymi, kad šeima jau pasiruošė paleisti Bobbi Kristiną. Jie buvo priversti susitaikyti su artėjančia tragiška baigtimi po to, kai gydytojai patikino, kad Bobbi Kristina neturi šansų atsigauti.

„Nepaisant puikios medicininės priežiūros įvairiausiose įstaigose, Bobbi Kristinos Brown būklė tik blogėja“, – buvo skelbiama birželį.

Legendinės dainininkės Wh.Houston dukra B.K.Brown buvo rasta be sąmonės veidu žemyn plūduriuojanti savo vonioje šių metų sausį. Bobbi Kristiną ištikusi nelaimė priminė prieš trejus metus įvykusį incidentą. Merginos motina Wh.Houston buvo rasta be gyvybės ženklų 2012 metų vasario 11 dieną, „Grammy“ apdovanojimų išvakarėse.

Whitney, kaip ir Bobbi Kristina, buvo rasta veidu žemyn plūduriuojanti vonioje ir netekusi sąmonės.

Skirtumas tik tas, kad į Beverli Hilso „Hilton“ viešbutį atskubėję medikai iš karto konstatavo Wh.Houston mirtį.

Po skrodimo paaiškėjo, jog popžvaigždė nuskendo, bet nelaimingam įvykiui įtakos turėjo kokaino vartojimas.

Anot Bobbi Kristinos draugų, motinos mirtis vonioje ją sukrėtė. Prieš nelaimę mergina nuolat kalbėdavo, kad artėja trečiosios jos motinos mirties metinės.

„Šįmet ji buvo tiesiog apsėsta šio fakto – daug stipriau negu prieš metus ar dvejus.

Bobbi Kristina apie motinos mirties metines kalbėjo dažniau negu apie savo pirmąsias vestuvių metines“, – sakė B.K.Brown artimas žmogus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.