O.Wilde ir J.Sudeikis sūnaus mielumas tirpdo gerbėjų širdis

Holivudo aktorių pora Oliwia Wilde (31 m.) ir jos lietuvių kilmės sužadėtinis Jasonas Sudeikis (39 m.) paviešino mielą 14-os mėnesių sūnaus Otiso nuotrauką, darytą praėjusių metų pabaigoje. Savo privatumą sauganti pora retai dalijasi mažylio nuotraukomis, tad ši netruko ištirpdyti gerbėjų širdis.

O.Wilde ir J.Sudeikis pirmagimio mielumas tirpdo gerbėjų širdis.<br>Instagram nuotr.
O.Wilde ir J.Sudeikis pirmagimio mielumas tirpdo gerbėjų širdis.<br>Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 17, 2015, 7:05 PM, atnaujinta Oct 25, 2017, 2:25 PM

Mielu kombinezonu su meškino ausimis aprengtas mažylis neatrodė patenkintas savo apranga. Tą pripažino ir O.Wilde, ji rašė: „Otisas pamažu ima nekęsti tų mažų „meškino“ kombinezonų“. Ir vis dėlto, sunku būtų paprieštarauti, jog mažylis atrodo išties mielai.

O.Wilde ir J.Sudeikis pradėjo susitikinėti 2012 metų pradžioje, po to, kai 2011-aisiais susipažino JAV komiškame šou „Saturday Night Live“.

Būsima santuoka bus antroji abiem. O.Wilde skyrybos su dokumentinių filmų kūrėju Tao Ruspoli buvo užbaigtos 2011 metais, o J.Sudeikis ir „Aukštos klasės“ (Pitch Perfect) scenaristė Kay Cannon išsiskyrė 2010 metais.

O.Wilde garsėja vaidmenimis televizijos seriale „Daktaras Hausas“ (House M.D.) ir tokiuose filmuose kaip „Tronas: palikimas“ ir „Kaubojai ir ateiviai“ (Cowboys & Aliens). Neseniai ji nusifilmavo Rono Howardo „Rush“.

J.Sudeikis išgarsėjo su „Saturday Night Live“. Pernai pasirodė jo filmas „Labas, mes Mileriai“ (We're the Millers) su Jennifer Aniston.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.