A. Ditkovskytė sūnų augina viena – A. Čiadovas išsikraustė

Gandai apie lietuvių kilmės aktorės Agnijos Ditkovskytės-Čiadovos (27 m.) ir jos vyro Aleksejaus Čiadovo (33 m.) skyrybas, galimai, pasitvirtino. Vos prieš metus pirmagimio susilaukusi pora nebegyvena kartu. Teigiama, kad Aleksejus susirinko savo daiktus iš bendrų poros namų ir išsikraustė pas vyresnįjį brolį.

Gandai apie lietuvių kilmės aktorės Agnijos Ditkovskytės-Čiadovos (27 m.) ir jos vyro Aleksejaus Čiadovo (33 m.) skyrybas, galimai, pasitvirtino.<br>Instagram nuotr.
Gandai apie lietuvių kilmės aktorės Agnijos Ditkovskytės-Čiadovos (27 m.) ir jos vyro Aleksejaus Čiadovo (33 m.) skyrybas, galimai, pasitvirtino.<br>Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-07-23 16:15, atnaujinta 2017-10-21 18:49

Kalbos apie Agnijos ir Aleksejaus santykių krizę pasklido prieš keletą savaičių. Praėjusią savaitę į režisierės Valerijos Gai Germanikos vestuves Agnija atvyko be vyro, be to, visą vakarą nė per žingsnį nenutolo nuo savo šokių partnerio Deniso Tagincevo (26 m.)

O štai A.Čadovas savo „Instagram“ paskyroje ne tik nebeviešina žmonos nuotraukų, bet ir ištrynė senąsias.

Agnija, jos motina Tatjana Liutajeva ir mažylis Fiodoras liko gyventi poros kotedže. Šiuo metu aktoriai nekomentuoja savo santykių. Oficialiai nėra pranešta ir apie jų skyrybas, tačiau Aleksejaus brolis Andrejus pakomentavo susiklosčiusią situaciją.

„Jūs internete pažiūrėkite į Agnijos ir to šokėjo nuotrauką. Ten viskas aišku. Štai jums ir skyrybų priežastis“, – portalui super.ru teigė Aleksejaus brolis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.