A.Ditkovskytės motina prabilo apie dukters ir A.Čiadovo skyrybas

Lietuvių kilmės aktorė Agnija Ditkovskytė-Čiadova ir jos buvęs mylimasis Aleksejus Čiadovas nebegyvena kartu nuo gegužės mėnesio, per ekskliuzyvinį interviu portalui „Super.ru“ teigė aktorės motina Tatjana Liutajeva.

Lietuvių kilmės aktorė Agnija Ditkovskytė-Čiadova ir jos buvęs mylimasis Aleksejus Čiadovas nebegyvena kartu nuo gegužės mėnesio, per ekskliuzyvinį interviu portalui „Super.ru“ teigė aktorės motina Tatjana Liutajeva.<br>Instagram nuotr.
Lietuvių kilmės aktorė Agnija Ditkovskytė-Čiadova ir jos buvęs mylimasis Aleksejus Čiadovas nebegyvena kartu nuo gegužės mėnesio, per ekskliuzyvinį interviu portalui „Super.ru“ teigė aktorės motina Tatjana Liutajeva.<br>Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 24, 2015, 12:37 PM, atnaujinta Oct 24, 2017, 7:13 AM

„Taip, jiedu išties nebegyvena kartu“, – sklandančias kalbas apie poros skyrybas patvirtino T.Liutajeva.

„Jie gyvena atskirus gyvenimus jau nuo gegužės mėnesio. Aleksejus gyvena su broliu Andrejumi jo name, o mes su Agnija – kartu. Man artimi abu broliai Čiadovai, tačiau gyvenimas – nelengvas dalykas ir nugyventi jį reikia sąžiningai.“

– Aleksejaus artimieji įsitikinę, jog dėl santykių krizės kalta Agnija ir tariama jos neištikimybė su šokių partneriu Denisu Tagincevu. Ar tai tiesa?

– Ar kas nors šalia jų su žvake stovėjo? Kas nors nufotografavo juos besibučiuojant? Kiek žmonių, tiek nuomonių. Visi projekto „Šokiai su žvaigžde“ dalyviai draugiški vieni kitų atžvilgiu. Denisas turi sužadėtinę! Manau, kad jis taip pat sielojasi dėl žiniasklaidos kurstomos ugnies. Mes su Agnija tiesiog nekenčiame, kai svetimi žmonės kišasi į mūsų gyvenimą. Šiuo interviu tik noriu parodyti, kad Agnija ne vienintelė kalta dėl žlugusios santuokos.

– Kaip Agnija sureagavo į internete pasklidusias jos ir Deniso nuotraukas?

– Tai negi ji negali bendrauti su kitais žmonėmis? Nejaugi per spektaklio, kuriame vaidina, premjerą, ji negali priimti iš kito vyro gėlių? Kodėl jos nenufotografavo, kai ją sveikino brolis? Spektaklį žiūrėjo daugybė Agnijos draugų, ten buvo didžiulė kompanija, o ne tik ji ir Denisas.

– Dėl kokios priežasties susipyko Agnija ir Aleksejus?

– Tai jų reikalas. Kiekvienas turi teisę mylėti ir būti laimingas. Žinau tik tiek: Agnija vakarėliuose nesilanko, į festivalius nevažiuoja, nes dėl šeiminio konflikto ji nenori rodytis žmonėms akyse. Ji dirba, daug repetuoja ir daug laiko praleidžia su Fiodoru.

– Su kuo gi gyvena mažylis?

– Su Agnija. Aleksejus dažnai pasiima jį pas brolį į namus. Viskas gerai. Viskas, kaip ir kitose normaliose šeimose, kurios išgyvena negerą laikotarpį. Fiodoras gauna dėmesio ir iš mamos, ir iš tėčio. Aleksejus nuostabus tėvas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.