A. Čiadovas: apie skyrybas su A. Ditkovskyte ir motinos skandalą

Rusų aktorius Aleksejus Čiadovas (33 m.) ryžosi prabilti apie savo skyrybas su lietuvių kilmės žmona Agnija Ditkovskyte-Čiadova (27 m.). Buvusią mylimąją Aleksejus mini gražiu žodžiu, o interviu, kuriame jo motina neva apšmeižė A.Ditkovskytę, vadina žurnalistų niekšybe.

Rusų aktorius Aleksejus Čiadovas (33 m.) ryžosi prabilti apie savo skyrybas su lietuvių kilmės žmona Agnija Ditkovskyte-Čiadova (27 m.).<br>Instagram nuotr.
Rusų aktorius Aleksejus Čiadovas (33 m.) ryžosi prabilti apie savo skyrybas su lietuvių kilmės žmona Agnija Ditkovskyte-Čiadova (27 m.).<br>Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 27, 2015, 7:56 PM, atnaujinta Oct 20, 2017, 10:21 PM

„Taip, mudu su Agnija iš tiesų išsiskyrėme. Ir vis dėlto išlaikėme gerus santykius vardan sūnaus Fiodoro gerovės. Aš nuoširdžiai tikėjausi ir troškau sukurti laimingą šeimą, tačiau gyvenime viskas, panašu, nėra taip lengva. Esu amžiams dėkingas Agnijai už man padovanotą sūnų ir padarysių viską, kas yra mano galioje, kad tik jis būtų laimingas. Mudu su žmona kartu praleidome nuostabų laiką, tačiau viskam kažkada ateina galas.

Nenorėjau komentuoti skyrybų su Agnija todėl, kad manau, jog tai yra tik mūsų reikalas. Tačiau po to, kai žurnalistai akiplėšiškai apgavo mano motiną ir jos vardu parašė žodžius, kurių ji niekuomet neištarė, mano kantrybė trūko. Mano motina – suaugęs žmogus, tačiau žurnalistų niekšybė jai kainavo daug nervų.

Mudu išsiskyrėm, tačiau kartu auginame sūnų, o mūsų šeimos gerbia viena kitą. Tačiau norėčiau apsaugoti savo artimuosius nuo perdėto visuomenės ir žiniasklaidos dėmesio. Prašau, neaptarinėkite mūsų su Agnija bei palikite ramybėje mūsų artimuosius“, – sakė A.Čiadovas. 

Primename, kad šeštadienį rusų žiniasklaidoje mirgėjo straipsniai, kuriuose atvirą interviu davusi Aleksejaus motina Galina Čiadova piktinosi marčia ir kaltino ją dėl šeimos iširimo.

Kas supykdė G.Čiadovą? Kodėl ji kaltina marčią? Sužinosite paspaudę šią nuorodą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.