Aleksejaus Čiadovo mama išdėjo Agniją Ditkovskytę į šuns dienas

Naujienos apie 27-erių lietuvės Agnijos Ditkovskytės ir 33-ejų ruso Aleksejaus Čiadovo skyrybas trenkė lyg perkūnas iš giedro dangaus. Aktorių pora, kaip teigiama, jau nuo gegužės mėnesio nebegyvena kartu ir išgyvena krizės laikotarpį. Tą patvirtino ne tik A.Ditkovskytės motina Tatjana Liutajeva – šį sykį sūnaus ginti stojo Galina Čiadova.

Naujienos apie 27-erių lietuvės Agnijos Ditkovskytės ir 33-ejų ruso Aleksejaus Čiadovo skyrybas trenkė lyg perkūnas iš giedro dangaus.
Naujienos apie 27-erių lietuvės Agnijos Ditkovskytės ir 33-ejų ruso Aleksejaus Čiadovo skyrybas trenkė lyg perkūnas iš giedro dangaus.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 27, 2015, 1:53 PM, atnaujinta Oct 23, 2017, 6:06 PM

Prieš keletą dienų apie dukters skyrybas pasisakiusi T.Liutajeva tikino esanti nešališka. Nors Agnijos kaltės dėl skyrybų moteris neįžvelgė, Aleksejaus ji taip pat nekaltino. Anaiptol, tikino, jog A.Čiadovas – nuostabus tėvas.

Šeštadienio popietę apie susiklosčiusią situaciją pasisakė ir A.Čiadovo motina Galina. Ši – kategoriškesnė, mat teigė, jog Agnija jau kurį laiką nebemyli savo vyro ir net mėgaujasi romanu su kitu vyru.

„Agnija turi kitą simpatiją, Denisą Tagincevą (Agnijos šokių partneris projekte „Šokiai su žvaigžde“, – red. past.). Na ką gi, vėliavą jai į rankas. Nejaugi tokius dalykus galima atleisti? Nežinau. Lai su juo ir kuria šeimą. Jei ji nėra išsilaksčiusi, tegul ir toliau tą sėkmingai daro. Mano sūnus – rimtas žmogus, jis jau buvo pasirengęs šeimai. Tačiau Agnija nusprendė kitaip. Apie ką čia kalbėti? Jos Aleksejus, regis, netenkina. Reiškiasi, kad ji jo nebemyli“, – portalui „Super.ru“ teigė G.Čiadova.

G.Čiadova sūnus Aleksejų ir Andrejų augino viena – be vyro, tad dabar pergyvena dėl anūko Fiodoro likimo.

„Man labai gaila, kad jų šeima iširo. O labiausiai gaila anūkėlio Fiodoro. Supraskite, Aleksejus ir Andrejus augo be tėvo, jie žino, kaip tai atsiliepia vaikystėje. Aleksejus taip norėjo šeimos, jis taip stengėsi, kad jo vaikelis turėtų ir mamą, ir tėtį. Tačiau nepavyko“, – teigė aktoriaus mama.

Svarstydama, kokios Aleksejaus ir Agnijos skyrybų priežastys, Galina tikino, jog viena priežasčių – finansinis nestabilumas. Neva Aleksejus šiuo metu negali pasigirti dideliais turtais, o Agnijai visuomet rūpėjo pinigai ir kuo didesnė mylimojo alga.

„Aleksejus kurį laiką nedirbo ir, matyt, neturėjo pinigų. Mano nuomone, jei mylite žmogų, jei esate pažadėję mylėti jį iki gyvenimo galo, tai ir turėtumėte tą daryti nepriklausomai nuo aplinkybių. Dabar nėra pinigų, bet juk kažkada jų atsiras!“, – sakė moteris.

G.Čiadova įsitikinusi, jog Agnijos motina Tatjana turėjo įtakos aktorių poros santykiams.

„Agnijos mama ją palaiko. Tik štai Aleksejus jai vis neįtinka. Matyt, ji norėjo, kad dukters vyras būtų turtuolis, o ne kažkoks ten aktoriukštis. Beje, ir man Agnija niekuomet nerodė simpatijos, mudvi anksčiau nebendravome. Net ir po trejų santuokos metų ji buvo šalta kaip ledas“, – nusivylimo marčia neslėpė G.Čiadova.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.