Woody Allenas atvirai prakalbo apie santuoką su mylimosios dukra

Iškilus Amerikos kino kūrėjas W.Allenas davė retą interviu ir pateikė dar retesnių komentarų apie kontroversišką santuoką su buvusios širdies draugės įvaike.

Woody Allenas: „Santuoka nusisekė, nes 35 metais jaunesnė žmona gerai reagavo į mano tėvišką charakterį.“<br>ViDa Press nuotr.
Woody Allenas: „Santuoka nusisekė, nes 35 metais jaunesnė žmona gerai reagavo į mano tėvišką charakterį.“<br>ViDa Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2015-07-31 09:58, atnaujinta 2017-10-22 14:49

„Esu 35 metais vyresnis ir dinamika, nors nebuvo mano arba jos kaltės, kažkaip suveikė“, –  sakė jis nacionaliniam visuomeniniam radijui, kalbėdamas apie savo žmoną Soon-Yi Previn.

„Užmezgiau ryšius su ja ir maniau, kad tai tebus susižavėjimas“, – aiškino W.Allenas ir pridūrė, kad jų santuoka ištvėrė laiko išbandymą, nes jaunoji žmona gerai „reagavo“ į jo „tėvišką“ charakterį.

„Tuomet pradėjome kartu keliauti, kartu gyventi ir tuo džiaugėmės. Amžiaus skirtumas neatrodo svarbus. Jis atrodė mums naudingas“, – sakė režisierius.

W.Allenas, kuris gruodį švęs 80-ąjį gimtadienį, sakė, kad jam „nuskilo laimė“ su trečiąja žmona.

„Gyvenu santuokoje jau 20 metų ir viskas buvo gerai. Galbūt tai lėmė keistas veiksnys, kad esu tiek daug vyresnis už merginą, kurią vedžiau“, – tvirtino jis.

„Elgiausi tėviškai. Ji reagavo į tėvišką elgesį, – pridūrė W.Allenas. – Man patiko jos jaunystė ir energija. Ji man nusileisdavo, o aš mielai suteikdavau jai dideles teises priimti sprendimus – tiesiog kaip dovaną.  Leidau jai vadovauti daugybėje sričių. Ji klestėjo. Tai buvo tiesiog sėkmė.“

W.Allenas anksčiau palaikė ryšius su amerikiete aktore ir aktyviste Mia Farrow, kuri vaidino 13-oje jo filmų.

M.Farrow paliko W.Alleną, radusi jo padarytų nuotraukų su apsinuoginusia Soon-Yi, kurią buvo įsivaikinusi su savo ankstesniu vyru dirigentu Andre Previnu.

W.Allenas susituokė su Soon-Yi 1997 metais.

Žvelgdamas atgal į savo gyvenimą garsusis režisierius taip pat vadino save „tingiu ir neperfekcionistu“.

„Kino kūryba nėra visuotinis ir galutinis mano egzistencijos tikslas. Kitas mano trūkumas – kad nepasižymiu intelektu, minties gyliu ar įgimtu talentu. Manyje nėra didybės“, – sakė jis.

W.Allenas yra pelnęs keturis „Oskarus“ ir 2002 metų Kanų tarptautinio kino festivalio apdovanojimą už viso gyvenimo laimėjimus. Nuo 1965-ųjų jis sukurdavo vidutiniškai vieną filmą per metus.

Režisierius dar kartą paneigė senus kaltinimus, esą jis tvirkino Dylan Farrow, jo ir M.Farrow įsivaikintą dukrą. W.Allenas tikino, kad skandalai dėl jo privataus gyvenimo nepaveikė jo gerbėjų.

„Mano publika visuomet buvo maža. Žmonių neateidavo daug – ir iki šiol neateina. Išsaugojau tokią pačią auditoriją daugelį metų“, – pažymėjo jis.

„Jeigu recenzijos blogos – jie neateina. Jeigu recenzijos geros – jie galbūt ateis“, – kalbėjo W.Allenas. Jis taip pat sakė nemanantis, kad asmeninis gyvenimas darė įtaką jo filmams.

Kino teatruose šiuo metu rodomas naujausias kino grando kūrinys „Neracionalus žmogus“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.