Už pykčio protrūkį nuteista Naomi Campbell: gresia bausmė

N.Campbell  Italijoje, Sicilijoje,  buvo lygtinai nuteista

Naomi Campbell Italijoje nuteista už paparaco užpuolimą.<br>ViDa Press nuotr.
Naomi Campbell Italijoje nuteista už paparaco užpuolimą.<br>ViDa Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 1, 2015, 11:18 AM, atnaujinta Oct 22, 2017, 11:14 AM

Podiumų gražuolė 2009-ųjų rugpjūtį atostogavo Sicilijos Lipario saloje su tuomečiu draugu rusų milijardieriumi Vladimiru Doroninu, kai, kaip pranešta, ją supykdė fotografas Gaetano Di Giovanni, kuris juos fotografavo vaikštinėjančius miestelyje.

Teigiama, kad N.Campbell prarado savitvardą ir trenkė G.Di Giovanni savo rankine. Fotografui buvo sužalota akis, prireikė medikų pagalbos.

Modelio advokatui pavyko pasiekti susitarimą su tuo paparacu. Šis sutiko atsiimti kaltinimus N.Campbell, bet kaltintojas Francesco Massara nusprendė tęsti bylą, teigdamas, kad tai atitiktų visuomenės interesus.

Byla teisme buvo nagrinėjama penktadienį, N.Campbell buvo pripažinta kalta ir gavo lygtinę bausmę.

Jos advokatas Guido Carlo Alleva žadėjo skųsti nuosprendį.

Pareiškime, kuris buvo atsiųstas Eonline.com, sakoma: „Mes skundžiame nuosprendį dėl to 2009 metų incidento. Dėl tebesitęsiančio teisinio proceso šiuo metu negalime plačiau aptarinėti šio klausimo.“ 

45 metų N.Campbell garsėja ūmiu būdu: 2007 metais ji pripažino sviedusi į savo darbuotoją mobilųjį telefoną „Blackberry“. Tada ji penkias dienas turėjo dirbti visuomenei naudingą darbą Niujorke, sumokėti baudą ir išeiti pykčio valdymo kursą.

2000 metais ji buvo kaltinama panašiu išpuoliu prieš savo padėjėją Kanadoje, bet tą ginčą išsprendė sumokėdama neskelbiamo dydžio sumą ir sutikdama siekti psichologo pagalbos dėl savo pykčio priepuolių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.