Nutekinta Whitney Houston dukters, gulinčios karste, nuotrauka

Prabėgus savaitei po Bobby Browno ir Whitney Houston dukters Bobbi Kristinos Brown mirties, šias dvi šeimas ir vėl sukrėtė itin nemalonus įvykis. Pasirodo, penktadienį kažkas slapta nufotografavo karste gulintį Bobbi Kristinos kūną ir pardavė jį žiniasklaidai už 100 tūkst. dolerių.

Bobbi Kristina Brown mirė liepos 26-ąją.<br>Scanpix nuotr.
Bobbi Kristina Brown mirė liepos 26-ąją.<br>Scanpix nuotr.
Bobbi Kristina Brown su močiute.<br>Scanpix nuotr.
Bobbi Kristina Brown su močiute.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Aug 4, 2015, 5:45 PM, atnaujinta Oct 22, 2017, 1:21 AM

Žinia, kad merginos atminimas buvo parduotas žiniasklaidai, sukėlė karą tarp Brownų ir Houstonų šeimų. Abi pusės kaltina viena kitą, pakvietus į laidotuves svečią, kuris slapčia nufotografavo mirusią B.K.Brown.

Pranešama, kad per laidotuvių ceremoniją Brownų šeima akylai stebėjo, kad niekas nieko nefotografuotų. Vis dėlto vienas žmogus praslydo pro apsaugą.

Šis incidentas Brownams ir Houstonams priminė 2012-uosius, kai slapta karste buvo įamžinta popscenos žvaigždė Whitney Houston. Tuomet skandalingoji nuotrauka atsidūrė ant „The National Enquirer“ viršelio.

Tuo tarpu mirusios Bobbi Kristinos nuotrauka dar nebuvo išpublikuota, tačiau tikima, kad jau netrukus pasirodys spaudoje. Tikėtina, tame pačiame “The National Enquirer“, mat jie jau liepą buvo įsigiję slapta padarytą B.K.Brown nuotrauką iš ligoninės, kur matyti, kad gyvybę jai palaikė tik medicininė aparatūra.

22-ejų Bobbi Kristina palaidota pirmadienį vienose Naujojo Džersio kapinėse šalia savo motinos dainininkės W.Houston ir senelio Johno Russello Houstono, dalyvaujant verkiančiai senelei. Velionės tėvas Bobby Brownas laidotuvėse nedalyvavo.

Bobbi Kristina, kuri svajojo užaugusi būti tokia pat garsi kaip jos motina, užgeso „Peachtree“ krikščioniškoje slaugos ligoninėje Džordžijos valstijos Duluto mieste liepos 26 dieną, praėjus pusei metų nuo tos dienos, kai buvo rasta be sąmonės gulinti veidu žemyn pilnoje vandens vonioje savo namuose Atlantos priemiestyje.

W.Houston gerbėjams Bobbi Kristinos skendimo scena šiurpiai priminė tai, kaip prieš trejus metus mirė jos motina.

Anksčiau šiais metais paskelbtoje policijos ataskaitoje incidentas vadinamas skendimu, pareigūnai tiria jos mirties aplinkybes.

Pareiškime po jos mirties B.Brownas sakė, kad šeima turi rasti būdą pagerbti jo dukters atminimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.