Skyrybos: net rokeris neatlaikė Kate Moss šėlionių

Svarbiausia roko taisyklė: geroje muzikos grupėje turi būti tik vienas lyderis. Bet ji taip pat puikiai tinka supermodelio Kate Moss (41 m.) ir „The Kills“ gitaristo bei atlikėjo Jamie Hince’o (46 m.) santykiams, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Po ketverių metų santuokos roko muzikantas J.Hince’as ryžosi palikti savo žmoną britų supermodelį K.Moss.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Po ketverių metų santuokos roko muzikantas J.Hince’as ryžosi palikti savo žmoną britų supermodelį K.Moss.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Roko muzikantas J.Hince’as ryžosi palikti savo žmoną britų supermodelį K.Moss.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Roko muzikantas J.Hince’as ryžosi palikti savo žmoną britų supermodelį K.Moss.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Pastaruoju metu žiniasklaidoje mirgėte mirga įkaušusios K.Moss nuotraukos.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Pastaruoju metu žiniasklaidoje mirgėte mirga įkaušusios K.Moss nuotraukos.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

„Lietuvos rytas“

Aug 4, 2015, 7:38 PM, atnaujinta Oct 22, 2017, 1:22 AM

Jamie – roko muzikos žvaigždė, tačiau Kate daug geriau įkūnija pašėlusio ir pavojingo gyvenimo sampratą.

Pastarosiomis savaitėmis britų stiliaus dievaitė, kuri jau 27 metus darbuojasi mados pasaulyje, vėl šventė tiek, kad teko kviesti medikus.

Birželio vidury per britų dizainerės Vivienne Westwood surengtą vakarėlį supermodelis visomis keturiomis žnegtelėjo po stalu. Šviesūs Kate plaukai krito ant veido, o gili iškirptė tapo dar gilesnė.

Prieš dvi savaites gražuolė, remdamasi į dvi palydoves, išėjusi iš geriausios draugės aktorės Sadie Frost 50-ojo gimtadienio šventės, šlitinėjo po naktinį Londoną.

Prisiliuobti moteris turėjo priežastį – jos sutuoktinis J.Hince’as neatskrido iš JAV ir nepalaikė draugijos per bičiulės šventę.

Birželio pradžioje podiumo deivė taip pat pasižymėjo – Hitrou oro uoste policija ją išvedė iš lėktuvo dėl sukelto triukšmo. Akivaizdu, kad įkaušusiai garsenybei buvo atsisakyta dar atnešti gėrimo.

K.Moss gyvenimas ir elgesys per aukštuomenės vakarėlius toks neprognozuojamas, kad net sutuoktinis J.Hince’as, už kurio ji ištekėjo 2011-aisiais per tris dienas trukusią hipišką ceremoniją, nebenori į renginius eiti kartu.

Porą drauge matė daugiau nei prieš tris mėnesius. Tuomet abu akivaizdžiai susinervinę suko ratus „amfAR Inspiration“ vakarėlyje San Paule (Brazilija).

„Jamie skaudu, kad Kate prioritetų sąraše jam tenka dešimta vieta“, – rašė Didžiosios Britanijos laikraštis „The Sun“, remdamasis šios garsios poros draugų pasakojimais.

Jų teigimu, Kate ir Jamie prieš kelias savaites taip smarkiai susikivirčijo, kad nebegali būti toje pačioje vietoje. Ir dėl to pirmiausia kaltas pavydas, nors, kaip skelbia „Quelle“, nė vienas jų nebuvo rimtai nuklydęs į šoną.

Tuo metu, kai roko muzikos žvaigždė festivalyje „Glastonbury“ drąsiai flirtavo su kažkokia brunete ir tai įamžino paparacai, supermodelis liūdesį malšino valgydama viename greitojo maisto restorane. O juk į „Glastonbury“ pora kiekvienais metais atvykdavo kartu!

Naujausi K.Moss gyvenimo kadrai primena laikus, kai nuolat juodais drabužiais vilkinti gražuolė kiekvieną vakarą išsvirduliuodavo iš kokio nors prabangaus klubo.

O koks skandalas kilo, kai buvo paviešinta nuotrauka, kurioje seksualioji Kate uosto kokainą!

Į naktinių pramogų sūkurį įsisukusi mados dievaitė rytais sugebėdavo pakilti iš lovos ir atsigaivinusi po kelių valandų dalyvaudavo „Louis Vuitton“ reklamos filmavime ar žengdavo podiumu.

„Never complain, never explain!“ („Niekada nesiskųsk, niekada nesiaiškink!“) – toks britų supermodelio gyvenimo moto.

K.Moss niekuomet nedalijo interviu, tad apie jos gyvenimą daugelis spręsdavo iš nuotraukų. Tačiau pastaruoju metu fotografų užfiksuoti kadrai verčia sunerimti.

Tai, kas kelia šypseną žvelgiant į 25 metų merginos šėliones, atrodo kone tragiškai matant 41 metų moterį, 12-metės dukters Lilos Grace motiną. Keista eisena, mėlynės ant kojų, apsiblausęs žvilgsnis – tokios gražuolės nuotraukos pastaruoju metu dažniausiai pasirodo žiniasklaidoje.

Dabar britų stiliaus dievaitę gaubia tuštuma, tad ji atrodo dar liūdniau. To priežastis – K.Moss paliko turbūt didžiausia jos gyvenimo meilė.

Vis dėlto viltis rusena. Juk pora dėl panašių priežasčių buvo išsiskyrusi dar 2008-aisiais, bet po trejų metų susituokė.

Galbūt susigrąžinti meilę padėtų antras vaikas. Bet tik tuo atveju, jei K.Moss leistų savo vyrui vėl būti roko žvaigžde.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.