Buvęs „One Direction“ narys Z. Malikas sudaužė sužadėtinės širdį

Buvęs vaikinų grupės „One Direction“ narys Zaynas Malikas nutraukė sužadėtuves su britų atlikėja Perrie Edwards, skelbia JAV žiniasklaida. Bendraamžiai Z.Malikas ir P.Edwards, kuriems 22 metai,

„Stengiuosi būti tvirta, tačiau natūralu jausti sielvartą, todėl jei būsiu tyli, susitikusi savo gerbėjus, atsiprašau!“, – sakė Perrie.<br>ViDA Press nuotr.
„Stengiuosi būti tvirta, tačiau natūralu jausti sielvartą, todėl jei būsiu tyli, susitikusi savo gerbėjus, atsiprašau!“, – sakė Perrie.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-08-05 17:51, atnaujinta 2017-10-21 21:40

Tačiau, kaip praneša People.com, Z.Malikas prieš dvi savaites visgi nusprendė atšaukti vestuvių planus.

Vienas šaltinis People.com sakė: „Dėl (savo grupės) „Little Mix“ reikalų ji apsimeta, kad viskas gerai, tačiau, akivaizdu, yra sugniuždyta“.

Z.Malikas iš „One Direction“ pasitraukė kovą. Praėjusią savaitę jis paskelbė, jog pasirašė sutartį su įrašų kompanija „RCA Records“ dėl solinės karjeros.

Vėliau socialiniuose tinkluose jis pasidalijo virtine nuotraukų, kuriose įamžintas kartu su draugais Los Andžele švenčiantis šį naują posūkį savo karjeroje.

P.Edwards savo ruožtu pripažino, kad išsiskyrimas su Z.Maliku sudaužė jai širdį, ir padėkojo savo gerbėjams už jų palaikymą tokiu sunkiu metu.

„Tiesiog noriu padėkoti visiems savo artimiesiems, draugams ir gerbėjams už pagalbą man šiuo sunkiu metu! Jūsų dėka vis dar šypsausi... Stengiuosi būti tvirta, tačiau natūralu jausti sielvartą, todėl jei būsiu tyli, susitikusi savo gerbėjus, atsiprašau! Tikrai visus jus labai myliu!“, – rašė ji „Twitter“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.