Seanas Pennas vakarieniavo su nauja simpatija

Dviem „Oskarais“ apdovanotas Seanas Pennas pakurstė gandus apie naują

Seanas Pennas išsiskyrė su Charlize Theron, neseniai romantiškai vakarieniavo su Emmanuelle Vaugier (dešinėje).<br>ViDA Press nuotr.
Seanas Pennas išsiskyrė su Charlize Theron, neseniai romantiškai vakarieniavo su Emmanuelle Vaugier (dešinėje).<br>ViDA Press nuotr.
Seanas Pennas išsiskyrė su Charlize Theron.<br>ViDA Press nuotr.
Seanas Pennas išsiskyrė su Charlize Theron.<br>ViDA Press nuotr.
Emmanuelle Vaugier.<br>ViDA Press nuotr.
Emmanuelle Vaugier.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 7, 2015, 11:08 PM, atnaujinta Oct 21, 2017, 2:20 PM

Biografinės dramos „Milkas“ (Milk) aktorius, kuris anksčiau šiais metais po beveik dvejų metų draugystės išsiskyrė su Charlize Theron antradienį vakarieniavo su serialo „CSI: Niujorkas“ (CSI: NY) aktore populiariame Holivudo restorane „Madeo“.

Pora mėgavosi patiekalais prie nuošaliau esančio kampinio staliuko restorano gilumoje.

Vienas romantiškos vakarienės liudininkas „Us Weekly“ pasakojo, kad tarp 39 metų E.Vaugier, kuri vilkėjo juoda per kaklą surišama suknele, ir 54 metų S.Penno, regis, „tvyrojo gera chemija“.

Po vakarienės pora persikėlė į vidinį kiemelį, kur toliau maloniai šnekučiavosi. Jų pokalbį nuolat pertraukdavo aktorės juokas.

Kiek anksčiau buvo pasigirdę kalbų apie S.Penno romaną su kita aktore Minka Kelly. Šie gandai pasklido po to, kai S.Penas pasikvietė ją ir dar kelis draugus gimtadienio proga kartu papietauti. Tačiau neseniai brunetė aktorė paneigė gandus apie romaną su S.Pennu, tvirtindama, kad juodu yra tik geri draugai.

Tuo tarpu Ch.Theron pasirinko kitą būdą gydyti širdies žaizdas po išsiskyrimo su S.Penu. Kaip pranešama, aktorė liepą įsivaikino antrą vaiką – afroamerikietę mergaitę vardu August.2012 metais Ch.Theron įsivaikino berniuką Jacksoną iš jos gimtosios Pietų Afrikos Respublikos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.