Sugniuždyta A. Ditkovskytė: „Nesitikėjau, kad Aleksejus išeis“

Rusijoje gyvenanti aktorė Agnija Ditkovskytė (27 m.) vis dar sunkiai renka žodžius apie jos ir Aleksejaus Čiadovo (33 m.) šeimą sukrėtusias skyrybas. Per naujausią interviu moteris prisipažino nesitikėjusi tokios jųdviejų santykių pabaigos ir sielojosi, jog vis dar nesikalba su vyru.

Rusijoje gyvenanti aktorė Agnija Ditkovskytė (27 m.) vis dar sunkiai renka žodžius apie jos ir Aleksejaus Čiadovo (33 m.) šeimą sukrėtusias skyrybas.<br>Instagram nuotr.
Rusijoje gyvenanti aktorė Agnija Ditkovskytė (27 m.) vis dar sunkiai renka žodžius apie jos ir Aleksejaus Čiadovo (33 m.) šeimą sukrėtusias skyrybas.<br>Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 12, 2015, 11:30 AM, atnaujinta Oct 20, 2017, 10:21 PM

„Man labai sunku įvardinti mūsų dabartinius santykius todėl, kad jokių santykių nebėra. Jei taip nutiko – jei mums nepavyksta sukurti darnios šeimos – reiškiasi, jog reikia civilizuotai išsiskirti. Skyryboms reikia nusiteikti, tačiau ne ką mažiau svarbu ir kalbėtis. Tik štai, kalbėtis mums su Aleksejumi sunku“, – sakė Agnija.

A.Ditkovskytė neslėpė, jog Aleksejui išsikrausčius iš jųdviejų bendrų namų, jos gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis. Moteris negalėjo patikėti savo vyro sprendimu.

„Nesitikėjau, kad viskas nutiks būtent taip. Tokios atomazgos, patikėkite, tikrai nesitikėjau. Nors, žinoma, problemos, pykčiai – visa tai kaupėsi ilgą laiką. Kai du žmonės išsiskiria, kaltė tenka abiems. Abu norėjome sukurti laimingą šeimą, tačiau mudviejų suvokimas, kas yra toji laimė, skiriasi.

Manau, kad tokiu atveju, kaip mūsų, reikia arba skirtis, arba spręsti problemas, kažką daryti! Tačiau mums su Aleksejumi sunku kalbėtis...“ – sakė moteris.

Nepaisant to, kad pora kartu nebegyvena jau tris mėnesius ir pirmąjį sūnaus Fiodoro gimtadienį atšventė atskirai, aktoriai vis dar negali prisiversti bendrauti. Tačiau Agnija tikisi, jog skyrybos nepakenks sūnelio gerovei.

„Mums reikia surasti savyje jėgų, pamiršti visas skriaudas ir likti draugais. Kai Aleksejus išėjo, man atrodė, kad mudu jau niekada neberasime bendros kalbos. Žinoma, persimetame keletu žodžių, tačiau nieko daugiau. Aš esu pasirengusi bendrauti, draugauti. Aleksejus, panašu, vis dar ne“, – per interviu kalbėjo Agnija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?