Ž. Friske artimieji įsiutę: D. Šepeliovas išnaudojo atlikėją

Kovą su smegenų vėžiu pralaimėjusios rusų atlikėjos Žanos Friske vyrui Dmitrijui Šepeliovui pastarieji mėnesiai – išties sunkūs. Iš pradžių kaltintas neištikimybe, dabar televizijos laidų vedėjas bando atremti naujus kaltinimus – tai, kad su Žana jis buvo tik dėl pinigų.

Ž.Friske artimieji teigia, jog Dmitrijus su atlikėja buvo tik dėl pinigų.<br>ViDA Press nuotr.
Ž.Friske artimieji teigia, jog Dmitrijus su atlikėja buvo tik dėl pinigų.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 12, 2015, 3:46 PM, atnaujinta Oct 20, 2017, 8:47 PM

Ž.Friske artimųjų neapykantą Dmitrijus pakurstė savavališkai išsivežęs sūnų Platoną į Bulgariją. Velionės artimieji tikina, jog jau kurį laiką nematė mažylio.

Dantį ant D.Šepeliovo griežia ne tik Žanos tėvas Vladimiras Borisovičius, bet ir sesuo Natalija. „Dievas bus Šepeliovo teisėjas! Nenoriu apie jį nė skaityti. Viskas, ką jis darė, buvo kruopščiai suplanuota ir suvaidinta“, – trumpai, tačiau aiškiai savo nuomonę išreiškė N.Friske.

Kur kas detaliau apie Dmitrijų atsiliepė mirusios atlikėjos bičiulė Ana Švec: „Dima atsiribojo nuo Žanos šeimos ir neleidžia jiems pamatyti Platono. Vladimiras, jo žmona Olga ir dukra Natalija neranda sau dėl to vietos. Jie ne tik neteko Žanos, bet ir anūko! Olga Vladimirovna nepaliauja verkti ir nė kasnio į burną neima – ji taip pergyvena dėl mažylio...“.

A.Švec teigimu, Žanos tėvas stengiasi išvengti susidūrimo su Dmitrijumi, mat bijo, jog nesusivaldys ir iškarš jam kailį.

„Žanos tėtis visuomet tikėjo, jog Dmitrijus ją išnaudoja, tačiau matydamas laimingas dukros akis nedrįso nieko sakyti. Spręskite patys: dažniausiai sąskaitas restoranuose apmokėdavo Žana, keliones – taip pat. Ir net namo statybos jai teko apmokėti!

Buvo ir toks atvejis: Žana dažnai duodavo savo vairuotojui grynųjų pinigų, kad šis galėtų apmokėti baudas arba užsipilti benzino. Kartą Dmitrijus iš vairuotojo tuos pinigus atėmė. Už juos nupirko Žanai gėlių, tačiau tai, kad jas pirko ne už savo pinigus, nuslėpė“, – A.Švec pasakojimą citavo laikraštis „Ekspress-gazeta“

Apie D.Šepeliovo godumą, neva, kalbama ir pramogų pasaulio užkulisiuose.

„Per praėjusį gimtadienį Dmitrijus sūnui padovanojo knygą, per šį – paspirtuką, ant kurio „puikavosi“ kaina – 1270 rublių (18 eurų). Kartą Žanos tėvas patikrino jos banko kortelės išklotinę, mat puikiai žinojo, jog ja naudojasi ir Dmitrijus.

D.Šepeliovas pirko sau lėktuvo bilietus. Ir ne bet kokius, o išskirtinai – verslo klasės. Rinkdavosi tik prabangiausius viešbučius, pinigus švaistė ant tūkstančius kainuojančių vardinių rūbų“, – teigė A.Švec.

Velionės bičiulė taip pat prasitarė ir apie skandalingą D.Šepeliovo tėvų apsilankymą Ž.Friske artimųjų namuose. Tuo metu atlikėja dar buvo gyva.

„Šepeliovai atvyko pas Žanos tėvus į svečius. Pasėdėjo, išgėrė, o po to ėmė aiškintis, kas kam atiteks po Žanos mirties. Žinoma, Vladimiras Borisovičius įsiuto ir išvarė juos iš savo namų“, – sakė šviesaus atminimo dainininkės bičiulė.

Moteris taip pat pridūrė, jog paskutiniais savo gyvenimo mėnesiais Žana jau buvo supratusi, koks iš tiesų yra jos vyras ir nenorėjo jo matyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.