Filipo Kirkorovo gerbėja tiki esanti jo teisėta žmona

Rusų estrados pažiba Filipas Kirkorovas (48 m.) tikrai negali skųstis moterų dėmesiu. Tiesa, kai kurių gerbėjų dėmesys peržengia visas įmanomas ribas. Štai, 39-erių Tatjana Pušina įsitikinusi, jog Filipas – teisėtas jos vyras ir jiedu turi keturis vaikus.

Paklaikusi Filipo Kirkorovo gerbėja tiki esanti jo teisėta žmona.<br>Stop kadras/LR archyvo nuotr.
Paklaikusi Filipo Kirkorovo gerbėja tiki esanti jo teisėta žmona.<br>Stop kadras/LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 14, 2015, 9:52 AM, atnaujinta Oct 20, 2017, 4:12 PM

Prieš keletą metų Rusijos žiniasklaidoje nuaidėjo žinia apie T.Pušiną, kuri, kaip teigiama, lankėsi bene visuose F.Kirkorovo koncertuose ir netgi dalijo interviu, per kuriuos pasakojo apie bendrą jųdviejų gyvenimą.

Ekscentriškoji fanė dėl psichologinių problemų metus praleido psichiatrijos klinikoje, tačiau vos tik išėjus – ir vėl įsigijo bilietą į Filipo koncertą, kasmet vykstantį Kryme.

Ištikimos gerbėjos sutramdyti nesugebėjo net atlikėjo apsauginiai. Moteris brovėsi į užkulisius, be to, trukdė atlikėją per paskutinę repeticiją.

„Filipai, aš tavo žmona! Pasiimk mane su savimi! Gal nori, kad nuprausčiau tave sūkurinėje vonioje?“, – liudininkų teigimų išrėkė T.Pušina. Atlikėjui nereagavus į moterį, ši pridūrė: „Vyre, tu ką? Štai, parodysiu tau mūsų šeimos albumą!“

O albume Filipo ir Tatjanos nuotraukų pasirodė esą išties gausu. Tik visos jos ne itin vykusiai apdirbtos „PhotoShop“ programėle.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.