Ksenija Sobčiak: „Storulės tegu lieka sunkvežimių vairuotojams“

33-ejų skandalingoji Rusijos televizijos laidų vedėja Ksenija Sobčiak nepaliauja stebinti savo elgesiu ir replikomis. Šį kartą ji piktinosi stambesnio sudėjimo moterimis ir džiaugėsi, jog pasaulį vis dar valdo liekno kūno kultas.

33-ejų skandalingoji Rusijos televizijos laidų vedėja Ksenija Sobčiak nepaliauja stebinti savo elgesiu ir replikomis.<br>„Instagram“ nuotr.
33-ejų skandalingoji Rusijos televizijos laidų vedėja Ksenija Sobčiak nepaliauja stebinti savo elgesiu ir replikomis.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 24, 2015, 9:22 PM, atnaujinta Oct 19, 2017, 2:18 AM

Socialinio tinklo paskyroje K.Sobčiak rašė: „Nemėgstu storulių ir nutukėlių. Dar galiu suprasti tuos, kurie išpampo dėl ligos, bet likusių – ne. Niekuomet nesupratau ir veikiausiai niekada nesuprasiu „beribio užpakalio“ fenomeno, kurį pakurstė Kardashianų klano merginos.

Džiaugiuosi, kad lieknumas vis dar yra mados pasaulio variklis ir viena iš modelių sėkmės priežasčių. Ir nereikia meluoti sau – nėra nieko gražiau nei lieknas atletiškas kūnas. O štai storulės tegu lieka sunkvežimių vairuotojams“, – savo paskyroje rašė rusų skandalistė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo