Skandalistas Melas Gibsonas užpuolė ir išplūdo fotografę

Australijos policija

Skandalistas Melas Gibsonas užpuolė ir išplūdo fotografę.<br>Scanpix nuotr.
Skandalistas Melas Gibsonas užpuolė ir išplūdo fotografę.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 24, 2015, 3:58 PM, atnaujinta Oct 19, 2017, 3:44 AM

Sidnėjaus dienraščio „The Daily Telegraph“ fotonaujienų reporterė Kristi Miller sakė, kad padarė dvi nuotraukas, kai M.Gibsonas sekmadienį ėjo kartu su 24 metų Rosalind Ross iš Australijos ir Izraelio kino festivalio renginio viename Sidnėjaus kino teatre. Tada aktorius agresyviai nustūmė fotografę.

„Padariau du kadrus ir nubėgau į priekį nuo jų, todėl buvau nusigręžusi į juos nugara. Staiga jis pastūmė mane iš užpakalio. Nemačiau, kaip jis priėjo. Buvau tiesiog sukrėsta, kad mane pastūmė į nugarą. Nepargriuvau, bet suklupau“, – K.Miller pasakojo savo laikraščiui.

„Tada atsigręžiau ir pamačiau jį stovintį akis į akį – mūsų nosys beveik lietėsi. Jis mane plūdo, taškydamasis seilėmis ant manęs. Kalbėdamas iš tikrųjų bjaurius dalykus. Jis mane keikė visokiais žodžiais, kokius tik įmanoma sugalvoti ... smarkiai įraudusiu veidu, visiškai nesivaldantis, iš tiesų uždusęs“, – pridūrė ji.

Kai buvo paklausta, ko garsenybė jai prikalbėjo, K.Miller atsakė: „Jis išvadino mane šunimi, kad aš parodžiau jam nepagarbą... Kad esu bjaurus ir niekam tikęs žmogus, kas esu šlykšti ir kad keliausiu į pragarą. Daugybę visokių atgrasių, pamišėliškų dalykų.“

K.Miller, kuri fotonaujienų reportere dirba jau ilgiau negu du dešimtmečius, tvirtino nesibarusi su tuo aktoriumi ir režisieriumi.

„Ramiai jam pasakiau, kad esu trijų vaikų mama ir kad toks yra mano darbas bei karjera, o jis man pasakė, kad turiu susirasti naują darbą“, – pasakojo ji.

„Jis stovėjo priešais mane veidas į veidą, o jo mergina man pasakė: „Labai atsiprašau.“ Ji atrodė susirūpinusi. Ji suėmė jį už peties ir pasakė: „Pakaks.“ Ji praktiškai atitraukė jį nuo manęs“, – pažymėjo K.Miller.

Naujojo Pietų Velso valstijos policija nurodė tirianti tą incidentą, bet neatskleidė, ar bus iškelti kokie nors kaltinimai.

„Policija buvo informuota, kad vienas vyras įsitraukė į barnį su fotografe. Jis esą pastūmė fotografę“, – sakoma naujienų agentūros AFP gautame policijos pranešime.

M.Gibsono vadybininkai Jungtinėse Valstijose neigė, kad tarp filmų „Narsioji širdis“ (Braveheart) ir „Mirtinas ginklas“ (Lethal Weapon) žvaigždės bei fotografės buvo koks nors fizinis kontaktas.

„Nebuvo jokio fizinio kontakto su ta fotografe, kuri persekiojo mano klientą ir jo draugę“, – aktoriaus atstovas Alanas Nierobas elektroniniame laiške laikraščiui „The Daily Telegraph“.

K.Miller tikino, kad 59 metų M.Gibsonas ją plūdo, kol buvo atitrauktas R.Ross, išreiškusios apgailestavimą dėl to incidento.

„Maniau, kad jis man smogs į veidą“, – sakė fotografė, pridūrusi, kad M.Gibsono žodžiai buvo įžeidžiami.

„Oskarų“ laureatas, atvykęs į Australiją režisuoti filmo apie Antrąjį pasaulinį karą „Pjūklo ketera“ (Hacksaw Ridge), pastarąjį dešimtmetį jau ne kartą buvo patekęs į skandalus.

2011 metais M.Gibsonas buvo apkaltintas savo buvusios merginos Oksana Grigorjevos sumušimu, o 2006 metais jis buvo nufilmuotas burnojantis prieš žydus, kai vienas žydų tautybės policininkas jį sustabdė vairuojantį neblaivų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.