T. Brady paneigė gandus apie blėstančią jo ir G. Bundchen meilę

Brazilijos supermodelio

Tomas Brady paneigė gandus apie byrančią jo ir Gisele Bundchen santuoką.<br>Instagram nuotr.
Tomas Brady paneigė gandus apie byrančią jo ir Gisele Bundchen santuoką.<br>Instagram nuotr.
Tomas Brady paneigė gandus apie byrančią jo ir Gisele Bundchen santuoką.<br>Instagram nuotr.
Tomas Brady paneigė gandus apie byrančią jo ir Gisele Bundchen santuoką.<br>Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 9, 2015, 5:53 PM, atnaujinta Oct 16, 2017, 4:08 PM

Neseniai pasirodė pranešimų, jog gražuolė ketina nutraukti šešis metus trukusią santuoką, nes pavargo nuo amerikietiškojo futbolo žvaigždės nuotaikų kaitos po to, kai jis neva įsivėlė į „Deflategate“ skandalą.

Atrodo, kad praėjusią savaitę pora kartu pamėgino išsklaidyti tokius gandus. G.Bundchen palydėjo savo vyrą į Niujorko federalinį teismą, kuris ketvirtadienį panaikino Amerikos nacionalinės futbolo lygos sprendimą nušalinti jį nuo ketverių rungtynių.

Vėliau amerikietiškojo futbolo komandos „New England Patriots“ puolėjas pats pabandė paneigti kalbas apie pašlijusius jo ir žmonos santykius ir pareiškė, kad ji iki šiol yra didžiausia jo gerbėja.

„Mūsų santykiai puikūs... Aš neturiu geresnio sirgaliaus už ją“, – sakė sportininkas antradienį interviu Bostono radijo stočiai WEEI.

T.Brady taip pat kalbėjo apie „Deflategate“ skandalą, dėl kurio NFL nušalino jį nuo ketverių rungtynių, nepriklausomam tyrėjui Tedui Wellsui nustačius, kad sportininkas turėjo žinoti apie nepakankamai pripūstus kamuolius per sausį vykusias rungtynes, kuriose jo komanda laimėjo prieš „Indianapolis Colts“ 45-7. Vėliau vasarį „Patriots“ iškovojo Amerikos futbolo konferencijos Supertaurę.

Dėkodamas savo šeimai už palaikymą sunkiu metu jis sakė: „Buvo daug įvairių jausmų, kuriuos teko man išgyventi... Gyvenime, žinoma, susidūriau su įvairiais sunkumais, įvairiais iššūkiais, todėl lyg ir pasikliauni savo patirtimi ir pasikliauni tave supančiais žmonėmis, tikėdamasis jų paramos. Tai buvo naujas iššūkis mano gyvenime. Manau, tai buvo visai kitokia kliūtis, kurią turėjau įveikti“.

G.Bundchen šeštadienį taip pat paskelbė žinutę socialiniame tinkle, paneigdama turinti problemų santuokoje. Tinkle „Instagram“ ji paskelbė T.Brady ir judviejų dukters Vivian nuotrauką, kurioje tėvas ir duktė žaidžia futbolą. O ją palydėjo prierašu: „Širdis tirpsta #didžiausiameilė#šeima (#biggestlove #family)“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.