B. Brownas kaltina save dėl jo ir W. Houston dukters mirties

Prabėgus beveik dviem mėnesiams po dainininkų Bobby Browno ir Whitney Houston dukters Bobbi Kristinos mirties jos tėvas pirmą kartą davė interviu. Televizijos „Fox“ laidai „The Real“ atlikėjas atvėrė širdį ir papasakojo, ką jam teko išgyventi nuo tos akimirkos, kai Bobbi Kristina paniro į komą ir galiausiai po pusmečio mirė.

Bobbi Kristina Brown buvo vienintelis bendras Bobby Browno ir Whitney Houston vaikas. Nuotrauka daryta, kai Bobbi Kristinai buvo 13 metų.<br>Scanpix nuotr.
Bobbi Kristina Brown buvo vienintelis bendras Bobby Browno ir Whitney Houston vaikas. Nuotrauka daryta, kai Bobbi Kristinai buvo 13 metų.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 15, 2015, 10:50 AM, atnaujinta Oct 15, 2017, 7:16 PM

Į televizijos studiją B.Brownas atvyko segėdamas pakabutį, ant kurio – jo ir velionės Bobbi Kristinos nuotrauka. Kelis kartus per laidą apsiašarojęs B.Brownas regis dėl nelaimės kaltina save. Bobby tiki, kad tragedija nebūtų įvykusi, jei tik jis būtų aplankęs dukterį prieš nelaimę Atlantoje.

„Jei tik būčiau buvęs kartu su ja likus dviem dienoms iki nelaimės, gal viskas būtų susiklostę kitaip“, – sakė B.Brownas.

22-ejų Bobbi Kristina mirė liepos 26-ąją. Be sąmonės ženklų plūduriuojanti vonioje žemyn veidu ji buvo rasta šių metų sausio 31-ąją.

Bobbi Kristina buvo vienintelis bendras B.Browno ir W.Houston vaikas. Ilgus mėnesius stebuklo bergždžiai laukęs Bobby tiki, kad Bobbi Kristina mirė tam, kad prisijungtų prie savo motinos Danguje.

„Mes meldėmės ir vylėmės ištisus šešis mėnesius, kad jai pagerės. Bet kai Dievas tave pašaukia, jis tave pašaukia, – sakė atlikėjas. – Aš esu beveik tikras, kad jos motina... Ji sakė kažką panašaus į tai: „Nagi, pakelkime ją čia!“ Spėju, kad Whitney nebuvo jauku vienai. Ji pasikvietė mūsų dukrą“.

W.Houston mirė panašiomis aplinkybėmis kaip ir jos dukra. Žemyn veidu plūduriuojanti vonioje legendinė dainininkė buvo rasta 2012-aisiais „Beverli Hilton“ viešbutyje prieš pat „Grammy“ apdovanojimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.