Išgirskite, kaip Eltoną Johną apmovė V. Putinu apsimetęs rusas

Eltonui Johnui dar teks palūkėti pokalbio su V.Putinu.<br>AP nuotr.
Eltonui Johnui dar teks palūkėti pokalbio su V.Putinu.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 17, 2015, 11:35 AM, atnaujinta Oct 15, 2017, 10:17 AM

Britų dainininkas Eltonas Johnas patikėjo, kad jam skambino Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas, ir tuo pasigyrė savo gerbėjams socialiniuose tinkluose. Dabar paaiškėjo, kas iš tiesų skambino garsiam atlikėjui.

Savaitgalį britų televizijai BBC pareiškęs, kad norėtų su V.Putinu pasikalbėti apie lytinių mažumų teises Rusijoje, po poros dienų dainininkas jau džiūgavo, kad Rusijos vadovas pats jam paskambino.

Netrukus šią žinią paneigė Kremlius – V.Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas pareiškė, kad prezidentas tikrai neskambino dainininkui, bet svarstytų galimybę susitikti, jei sulauktų oficialaus prašymo.

Dabar išaiškėjo, kad homoseksualios orientacijos neslepiantį dainininką apmovė du rusų pokštininkai Vladimiras Krasnovas ir Aleksejus Stoliarovas, prisistatantys slapyvardžiais Vovanas ir Lexusas.

„Aleksejus puikiai kalba angliškai, todėl jis vaidino D.Peskovą ir vertė mūsų pokalbį telefonu. O aš vaidinau V.Putiną“, – Rusijos žiniasklaidai pasakojo V.Krasnovas.

„Dainininkas tikrai tikėjo, kad kalbasi su prezidentu. Jis pasakė, kad šis pokalbis buvo nuostabiausias jo gyvenime“, – pridūrė pokštininkas, paminėjęs, kad pokalbio metu seras Eltonas Johnas buvo savo įrašų studijoje Londone.

Pokštininkų pokalbio su Eltonu Johnu įrašas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.