JAV muzikos garsenybė Usheris slapta vedė savo vadybininkę

Ritmenbliuzo žvaigždė

Usheris ir jo žmona G.Miguel.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Usheris ir jo žmona G.Miguel.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 24, 2015, 9:50 AM, atnaujinta Oct 14, 2017, 5:20 AM

Hito „Yeah!“ atlikėjas ir G.Miguel anksčiau šiais metais pakurstė gandus apie sužadėtuves, kai ant jos kairės rankos piršto buvo pastebėtas žiedas su deimantu. Tačiau pati pora gandų apie sužadėtuves taip ir nepatvirtino.

Dabar neįvardyti šaltiniai žurnalui „US Weekly“ pranešė, kad 36 metų atlikėjas per ilgąjį savaitgalį rugsėjo pradžioje, vedė savo draugę, o po santuokos ceremonijos jaunavedžiai išskrido medaus mėnesio į Kubą.

Vienas šaltinis iš Usherio aplinkos leidiniui sakė, kad iš pradžių pora planavo vestuves su 100 svečių atlikėjo gimtajame Atlantos valstijos mieste Džordžijoje, tačiau vėliau savo planus pakeitė ir nusprendė susituokti slapta ne namuose.

Praėjusią savaitę G.Miguel socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė nuotraukų koliažą iš kelionės po Kubą. Nuotraukose aiškiai matyti ritmenbliuzo žvaigždės pirštą puošiantis vestuvinis žiedas.

Usheris ir G.Miguel pradėjo susitikinėti netrukus po to, kai dainininkas 2009-aisiais išsiskyrė su pirmąja žmona Tameka Foster, su kuria susilaukė dviejų sūnų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.