Paviešintos viešnamyje be sąmonės gulinčio L. Odomo nuotraukos

NBA žvaigždės Lamaro Odomo šeima lengviau atsikvėpė, kai penktadienį Lamaras pabudo iš komos. Tačiau pirmadienio vakarą jie sulaukė naujo smūgio – spaudoje atsidūrė viešnamyje be sąmonės gulinčio L.Odomo fotografijos.

Spaudoje atsidūrė viešnamyje be sąmonės gulinčio L.Odomo fotografijos.<br>Scanpix nuotr.
Spaudoje atsidūrė viešnamyje be sąmonės gulinčio L.Odomo fotografijos.<br>Scanpix nuotr.
Kalbama, kad Lamarą Odomą iš komos prikėlė buvusios žmonos Khloe Kardashian balsas.<br>Scanpix nuotr.
Kalbama, kad Lamarą Odomą iš komos prikėlė buvusios žmonos Khloe Kardashian balsas.<br>Scanpix nuotr.
Prie L.Odomo ligoninėje budėjo visa Kardashianų šeima.<br>Scanpix nuotr.
Prie L.Odomo ligoninėje budėjo visa Kardashianų šeima.<br>Scanpix nuotr.
Sąmonę praradusį Lamarą rado prostitutės Ryder Cherry (kairėje) ir Monica Monroe.<br>„Twitter“ nuotr.
Sąmonę praradusį Lamarą rado prostitutės Ryder Cherry (kairėje) ir Monica Monroe.<br>„Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

BNS ir lrytas.lt inf.

Oct 20, 2015, 11:07 AM, atnaujinta Oct 9, 2017, 12:03 AM

Vienoje nuotraukų matyti ant sofos sėdintis krepšininkas. Nors L.Odomas tuo metu buvo dar sąmoningas, povyza išduoda, kad buvusio krepšininko savijauta buvo itin prasta. Kitose fotografijose Lamaras įamžintas gulintis lovoje be gyvybės ženklų.

Greitoji pagalba jam buvo iškviesta tik po šios makabriškos fotosesijos. Nuotraukas išplatino britų naujienų portalas „Daily Mail Online“. Fotografijas galite pamatyti čia.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad lygiai prieš savaitę L.Odomas buvo rastas nereaguojantis į aplinką viename viešnamyje Nevados valstijoje. Viešnamyje jį rado ir pagalbą iškvietė „Love Ranch“ prostitutės Monica Monroe ir Ryder Cherry.

Kalbama, kad L.Odomą iš komos prikėlė buvusios žmonos Khloe Kardashian meilės prisipažinimas. Tad šiandien 35 metų buvęs krepšininkas jau atjungtas nuo plaučių ventiliavimo aparato, jis gali ryti maistą. Tai svarbus požymis, rodantis, kad paciento neurologinės funkcijos nėra sutrikusios, be to, pirmą kartą nuo tada, kai antradienį vėlai vakare buvo atvežtas į šią gydymo įstaigą, jis kitų padedamas pakilo iš lovos ir atsisėdo į kėdę.

Kol artimieji ir geriausi draugai L.Odomą lanko ligoninėje, teisėsauga toliau aiškinasi įvykio aplinkybes. Pareigūnai mėgina išsiaiškinti visas 75 tūkstančių JAV dolerių kainavusio apsilankymo viešnamyje detales.

Jau atliekami ir L.Odomo kraujo tyrimai. Jie padės išsiaiškinti, kas sportininką pastūmėjo į tokią situaciją.

Viešnamio savininkas ir atstovas spaudai anksčiau teigė, kad per pirmą savo vizitą rančoje L.Odomas nusprendė į savo apartamentus pasikviesti dvi moteris. Jie teigė, kad L.Odomas prieš atvykdamas svaiginosi kokainu, o viešnamyje vartojo alkoholį ir per tris dienas išgėrė bent 10 tablečių viagros.

 Buvęs garsus NBA krepšininkas Lamaras Odomas pagerėjus sveikatai pirmadienį buvo paleistas iš ligoninės Las Vegase, į kurią sunkios būklės pateko po kelias dienas trukusių linksmybių Nevados viešnamyje, kurių metu vartojo narkotikus. 

Pramogų pasaulio naujienų tinklalapis „E! Online“ pranešė, kad L.Odomas, kurio gyvybė buvo pakibusi ant plauko, kai jis praėjusią savaitę buvo rastas netekęs sąmonės Nevados valstijos Parampo mieste esančiame viešnamyje „Love Ranch South“, sraigtasparniu buvo nuskraidintas į gydymo įstaigą, esančią arčiau jo namų Los Andžele. 

Sprendimas dėl paciento perkėlimo buvo priimtas po to, kai gydytojai priėjo prie išvados, kad 35 metų buvusio krepšininko būklė yra pakankamai stabili. 

L.Odomas penktadienį pabudo po keturias dienas trukusios komos. Savaitgalį atleto sveikatos būklė pastebimai pagerėjo ir jis buvo atjungtas nuo dirbtinio kvėpavimo aparato. 

Žiniasklaida praneša, kad dukart NBA čempionatu tapusiam L.Odomui dėl inkstų problemų toliau taikoma dializė, tačiau jis gali ryti, o tai svarbus požymis, rodantis, kad paciento neurologinės funkcijos nėra sutrikusios. 

„E! Online“ žiniomis, sportininkas bendrauja gestų pagalba. 

Kiek anksčiau pirmadienį buvo išplatintas L.Odomo artimųjų pareiškimas, kuriame teigiama, kad jo būklė sparčiai gerėja. 

„Lamaras kasdien tvirtėja ir pasiekia svarbių rezultatų savo atsigavimo procese“, – rašoma jo tetos JaNean Mercer paskelbtame pareiškime. 

L.Odomas sulaukė didžiulio palaikymo iš buvusių komandos draugų, o prie jo lovos ligoninėje budėjo televizijos realybės šou žvaigždė Khloe Kardashian, kuri su krepšininku skirtingais keliais pasuko dar 2013 metų pabaigoje, tačiau tebėra oficiali jo žmona.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.