Kino žvaigždė Monica Bellucci džiaugiasi „laisve“ po skyrybų

Italų aktorė Monica Bellucci

M.Bellucci teigia, kad ji džiaugiasi vienatve.<br>Scanpix nuotr.
M.Bellucci teigia, kad ji džiaugiasi vienatve.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Oct 21, 2015, 5:42 PM, atnaujinta Oct 8, 2017, 3:49 PM

Apie savo išsiskyrimą su prancūzu aktoriumi ji paskelbė 2013 metų rugpjūtį, užbaigdama 14 metų gyvavusią santuoką, o dabar M.Bellucci sako besimėgaujanti esamu statusu.

Nors išsiskyrimas sukėlė nemažą širdies skausmą, M.Bellucci teigia, kad jai patinka gyventi vienai.

„To iš tikrųjų niekada nebuvau patyrusi anksčiau. Jaučiuosi labai gyva, – aktorė sakė Britanijos dienraščiui „Daily Mirror“. – Viena gyvenanti moteris yra laisva moteris. Be to, gyventi vienai nereiškia būti vienišai – tai reiškia būti laisvai palaikyti santykius arba jų atsisakyti. Tai gali būti baugu, bet tai pat labai įdomu. Atminkite, kad dar visai neseniai moterys egzistavo tik savo santykių su vyrais atžvilgiu“.

Monica suvaidino lemtingos moters Liusijos Skiaros vaidmenį naujame filme „Spektras“ apie britų superagentą Džeimsą Bondą ir tapo vyriausia agento 007 mergina per šios kino sagos istoriją.

M.Belluci didžiuojasi šiuo vaidmeniu, nes yra įsitikinusi, kad visuomenei jau pats laikas atsisakyti prietarų, susijusių su amžiumi ir romantiškais jausmais.

„Neturėtume rūpintis dėl amžiaus, kai kalbama apie meilę ir potraukį, – sakė ji. – Jaunesnes moteris traukia vyresni vyrai, todėl lygiai taip pat neturėtų būti keista, kad 20–30 metų vyrus traukia vyresnės moterys. Svarbiausia chemija ir energija tarp vyrų ir moterų... Tikrasis seksualumas – prote, vaizduotėje, o ne kūno amžiuje.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.