K. Kardashian atšaukė skyrybas, tačiau pas L. Odomą negrįžo

Kh.Kardashiana patikino, kad L.Odomo laukia ilgas gydymas.

„Aš myliu Lamarą ir visada būsiu šalia, kaip žadėjau“, – sakė K.Kardashian.<br>Scanpix nuotr.
„Aš myliu Lamarą ir visada būsiu šalia, kaip žadėjau“, – sakė K.Kardashian.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Oct 28, 2015, 5:17 PM, atnaujinta Oct 7, 2017, 6:20 AM

Kh.Kardashian interviu žurnalui „People“ sakė, kad ji nutraukė skyrybų procesą, norėdama turėti galimybę dalyvauti priimant sprendimus dėl L.Odomo gydymo.

„Aš sustabdžiau skyrybas, nes nėra ko skubėti, – sakė ji žurnalui. – Dėl medicininių sprendimų priėmimo ir daugybės kitų dalykų tiesiog buvo protingiau jas sustabdyti. Bet tai nereiškia, kad aš sugrįžau pas Lamarą. Dabar negalime net pagalvoti apie kokius nors santykius tarp mūsų. Tik laikas parodys“.

Remiantis kratą atlikusių pareigūnų įrašais, manoma, kad L.Odomas perdozavo kokaino ir kitų vaistų, kai buvo rastas netekęs sąmonės „Love Ranch“ viešnamyje Nevadoje. Buvęs krepšininkas išpradžių buvo paguldytas į ligoninę Las Vegase, o iš ten perkeltas į Los Andželą. Jo artimieji spalio 22 dieną sakė, kad ten jo gydymas tęsiamas, būklė gerėja.

Kh.Kardashiana patikino, kad L.Odomo laukia ilgas gydymas.

„Kiekviena valanda yra vis kitokia, – sakė ji. – Tai pagerėja, tai pablogėja. Reikalai juda pirmyn, bet padėtis yra labai rimta“.

Kh.Kardashian taip pat sakė dar neapsisprendusi, kokie jų santykiai bus toliau.

„Priešakyje jo dar laukia labai ilgas kelias ir jis pats turi eiti tuo keliu, – kalbėjo ji. – Bet aš būsiu šalia ir padėsiu jam kiekviename žingsnyje“.

Spalio 21 dieną teismo kanceliarija gavo prašymą atšaukti Kh.Kardashian ir L.Odomo skyrybų prašymą, kuris buvo gautas 2013 metų gruodį ir kuris gali būti vėl pakartotinai pateiktas vėliau.

„Aš myliu Lamarą ir visada būsiu šalia, kaip žadėjau“, – sakė Kh.Kardashian.

Valdžios pareigūnai neatmeta galimybės, kad prieš L.Odomą arba viešnamį, kuriame jis buvo rastas, gali būti imtasi teisinių veiksmų.

Visą mėnesį prieš prabangias L.Odomo ir Kh.Kardashian vestuves 2009 metais buvo filmuojama, kaip būsimasis jaunikis mergina nuotaką. L.Odomas pasirodė daugiau nei dvidešimtyje televizijos šou „Keeping up With the Kardashians“ dalių ir su jais susijusiuose televizijos šou, tarp kurių buvo ir „Khloe ir Lamaras“ („Khloe & Lamar“), kuris buvo rodomas 2011 ir 2012 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.