Žvaigždės, kurių pokyčiai yra neįtikėtini

Išvydę žvaigdžių vaikystės nuotraukas daugumos turbūt neatpažintume. Kai kurios žvaigždės negalėjo pasididžiuoti įspūdinga išvaizda. Naujienų portalas „Lietuvos rytas“ siūlo prisiminti žvaigždes, kurias šiandien matome absoliučiai kitokias. Žvelgiant į fotografijas sunku suvokti, jog tai tie patys žmonės!

Scanpix nuotr.
Scanpix nuotr.
Matthew Lewisas vaikystėje ir dabar.<br>Scanpix nuotr.
Matthew Lewisas vaikystėje ir dabar.<br>Scanpix nuotr.
Scanpix nuotr.
Scanpix nuotr.
Scanpix nuotr.
Scanpix nuotr.
Scanpix nuotr.
Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

lrytas.lt

Oct 29, 2015, 7:36 AM, atnaujinta Oct 7, 2017, 4:07 AM

Nevilį Nevėkšlą iš kultinio filmo „Haris Poteris“ visi prisimena kaip „bliūdeliu“ kirptą berniuką, putliais žandais ir atsikišusiais dantimis. Šiandien 26- erių metų metų aktorius neatpažįstamai pasikeitęs. Garsenybės pokyčiai – stulbinami: stilinga šukuosena, tobula šypsena, poros dienų barzda. Šiandien Matthew Lewisas primena tikrą širdžių širdžių daužytoją! Aktorius ne kartą yra atviravęs, jog dabartinė išvaizda – didelių pastangų rezultatas.

Stiliaus jausmu pasižyminti garsioji amerikiečių dainininkė vaikystėje tikriausiai nebuvo pati gražiausia mergina klasėje. Ji atrodė kiek stamboka ir per daug įdegusi. Tačiau šiandien Taylor Swift tikra gražuolė iš proto varanti ne vieną vyriškį. Taylor Swift buvo įtraukta į įtakingiausių pasaulio moterų šimtuką!

Šiais metais žurnalas „People“ amerikiečių aktorę ir prodiuserę Sandrą Bullock išrinko gražiausia pasaulio moterimi. Holivudo žvaigždė aplenkė tokias įžymybės kaip: Vanessą Hudgens, Arianą Grande ir Gabrielle Union. Sandros Bullock išvaizdos pokyčiai tiesiog stulbinami!

Angelina Jolie laikoma viena gražiausių pasaulio moterų. Holivudo super žvaigždės vaikystės ir paauglystės nuotraukose matyti ir šiandien nepakitę išskirtiniai veido bruožai. Dauguma žmonių mano, jog A. Jolie yra pasidariusi plastinę lūpų operaciją, tačiau fotografijose galima matyti, jog žvaigždės lūpos lygiai tokios pačios kaip ir šiandien. A. Jolie yra pripažinusi, jog jai atlikta plastinė nosies operacija.

34 – erių metų anglų modelis, aktorė ir televizijos laidų vedėja Kelly Brook kaitina ne vieno vyro kraują. Dar vaikystėje ši žvaigždė atrodė išskirtinai dėl savo ugnies spalvos plaukų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.