Rose McGowan rėžė Caitlyn Jenner: „Manai, kad esi moteris?“

Aktorė Rose McGowan (42 m.) visada garsėjo aštriais pasisakymais, drąsa išreikšti savo nuomonę, kai visuomenė kalba priešingai. Šįkart Rose nemalonią tiesą rėžė transseksualei Caitlyn Jenner, kurią „Glamour“ paskelbė metų moterimi.

Rose McGowan (kairėje) parašė atvirą laišką transseksualei Caitlyn Jenner.<br>Scanpix nuotr.
Rose McGowan (kairėje) parašė atvirą laišką transseksualei Caitlyn Jenner.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 17, 2015, 4:05 PM, atnaujinta Oct 4, 2017, 2:27 AM

R.McGowan parašė jai atvirą laišką savo feisbuko paskyroje dėl to, kad atsiimdama apdovanojimą Caitlyn pajuokavo, kad sunkiausias darbas tapus moterimi yra išsirinkti drabužius.

„Metų moteris? Ne, ja nebūsi tol, kol prabusi ir prisijungsi prie kovos, – rašė buvusi dainininko Marilyn Mansono mylimoji. – Caitlyn Jenner tu net nenutuoki, ką reiškia būti moterimi. Tu trokšti tapti moterimi ir prisijungti prie mūsų, taigi, perprask mus. Mes daugiau nei sprendimas, ką rengtis. Mes daugiau nei stereotipai, kuriuos mums įbruka tokie žmonės kaip tu“.

Rose taip pat publikavo kelias nuotraukas, tarp kurių – Caitlyn nuotrauka su įžeidžia fraze apie moteris, lytinę prievartą patyrusių moterų nuotraukos, kadrai, kuriose vyrai persekioja moteris ir ką tik pagimdžiusios moters nuotrauka. Aktorė taip pat paskelbė buvusios C.Jenner žmonos Kris Jenner geriausios draugės Nicole Brown Simpson nuotrauką, kurioje ji sumušta savo vyro.

„Manai, kad esi moteris? Žinok, kad mūsų patirtis LABAI skyrėsi nuo tavo privilegijuoto vyriško gyvenimo“, – niršo Rose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.