Johnny Deppas prakalbo apie tamsiausią savo gyvenimo periodą

Johnny Depp teigė, jog tamsiausias jo gyvenimo periodas buvo tada, kai dukra sirgo.<br>Scanpix nuotr.
Johnny Depp teigė, jog tamsiausias jo gyvenimo periodas buvo tada, kai dukra sirgo.<br>Scanpix nuotr.
Johnny Deppas.<br>Scanpix nuotr.
Johnny Deppas.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 29, 2015, 12:17 PM, atnaujinta Oct 2, 2017, 6:37 AM

Televizijos laidoje „The Graham Norton Show“ Johny Deppas pasidalijo naujiena, kurios iki šiol niekas nežinojo. Johnny Deppas persirengdavo pirato Jacko Sparrow personažu iš filmo „Karibų piratai“ ir eidavo į vieną iš Londone esančių ligoninių tam, jog pralinksmintų ligonius ir jų artimuosius sunkią akimirką. Tai J.Deppas stengėsi daryti taip dažnai, kaip tik pavykdavo.

Visa tai J.Deppui yra asmeniška ir kelia daug emocijų. Laidoje aktorius pasakojo, jog 2007 metais jo dukra Lily – Rose Depp buvo paguldyta į ligoninę, su ja visą laiką buvo ir buvusi J.Deppo žmona Vanessa Paradis. Vyro dukra gydymo įstaigoje atsidūrė dėl inkstų nepakankamumo ir ten praleido devynias dienas. Nors ligonius J.Deppas lankydavęs ir anksčiau, po to, kai jo dukra susirgo visa tai įgavo didesnę prasmę.

J.Deppas interviu metu atskleidė: „Tuo metu, kai dukra sirgo, tai buvo tamsiausias laikotarpis mano gyvenime. Aš visada lankiau tuos sergančius žmones, tačiau po asmeninės patirties, vizitai tapo kur kas svarbesni“.

J.Deppo vizitų tikslas yra suteikti kuo daugiau džiaugsmo pacientams ir suteikti stiprybės tėvams, kovojantiems su ištikusiomis nelaimėmis.

„Tie vaikai yra labai drąsūs, man kur kas svarbiau suteikti stiprybės jų tėvams, kuriems tuo metu būna sunkiausia... Man tai yra tarsi dovana, – atviravo J.Deppas.

Žemiau pateikiama interviu ištrauka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.