Po skaudžios patirties Markas Zuckerbergas pagaliau tapo tėvu

„Facebook“ įkūrėjo Marko Zuckerbergo (31 m.) šeimoje – džiugios naujienos. Jis kartu su žmona Priscilla Chan (30 m.) sulaukė šeimos pagausėjimo.

„Facebook“ įkūrėjo Marko Zuckerbergo šeimoje – džiugios naujienos. Jis kartu su žmona Priscilla Chan sulaukė šeimos pagausėjimo.<br>Facebook nuotr.
„Facebook“ įkūrėjo Marko Zuckerbergo šeimoje – džiugios naujienos. Jis kartu su žmona Priscilla Chan sulaukė šeimos pagausėjimo.<br>Facebook nuotr.
Markas ir kinų kilmės Priscilla susituokė 2012 metų gegužę po devynerių metų draugystės.
Markas ir kinų kilmės Priscilla susituokė 2012 metų gegužę po devynerių metų draugystės.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 1, 2015, 11:13 PM, atnaujinta Oct 1, 2017, 7:36 PM

Priscilla pagimdė mergaitę ir pavadino ją Max, o Markas suskubo naujagimės nuotrauka pasidalinti „Facebook“. Jis taip pat parašė viešą laišką savo dukrai.

„Brangioji Max, mes su tavo mama kol kas nerandame žodžių, apibūdinančių, kokią viltį tu mum suteiki. Tavo gyvenimas – pilnas pažadų ir mes tikimės, kad tu būsi laiminga ir sveika, kad galėtum tuo pasinaudoti. Tu suteikei mum naują priežastį gyventi.

Vienas turtingiausių ir įtakingiausių verslininkų yra prisipažinęs, kad vaiko susilaukti bandė dvejus metus, o jo žmona patyrė tris persileidimus.

„Priscilla ir aš turime puikią naujieną: mes laukiamės kūdikio! Tai bus naujas etapas mūsų gyvenime. Dabar mes sutelksime visą dėmesį į kūdikio priežiūrą“, – paskelbdamas apie žmonos nėštumą rašė jis.

Dabar Markas ruošiasi eiti du mėnesius truksiančių atostogų.

„Mudu su Priscilla pradedame ruoštis dukters gimimu. Renkame jai žaislus ir mūsų nuo vaikystės mylimiausias knygas. Pagalvojome, kad būtų gerai pasiimti atostogų ir su ja praleisti pirmuosius gyvenimo mėnesius. Kai gims mūsų dukra, nutariau eiti du mėnesius atostogų“, – „Facebook“ prieš dukros gimimą įrašė M.Zuckerbergas.

Jis remiasi tyrimo rezultatais, kurie teigia: kai dirbantys tėvai randa laiko pabūti su naujagimiu, tai teigiamai veikia tiek mažylį, tiek visą šeimą.

M.Zuckerbergas priminė, kad dirbantieji jo įmonėje JAV per pirmuosius vaiko gyvenimo metus turi teisę imti keturi mėnesius mokamų nėštumo ir gimdymo atostogų.

Markas ir kinų kilmės Priscilla susituokė 2012 metų gegužę po devynerių metų draugystės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.