Simonas Cowellas spjauna į griežtus draudimus rūkyti

Britų konkurso „X Faktorius“ sumanytojas ir teisėjas Simonas Cowellas (56 m.) negali ištverti neparūkęs per filmavimą, nors dėl to jam gresia didelės baudos, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

S.Cowellas su mylimąja L.Silverman.<br>„ViDA Press“ nuotr.
S.Cowellas su mylimąja L.Silverman.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Dec 6, 2015, 2:18 PM, atnaujinta Oct 1, 2017, 12:46 AM

Prodiuseris S.Cowellas yra prisipažinęs, kad rūkymas – didžiausia jo silpnybė. Žvaigždė traukia dūmą beveik visur ir visada.

Londono Vemblio rajone esančiame „Fountain Studios“ pastate, kur kas savaitę filmuojamas „X Faktorius“, rūkyti draudžiama. Tačiau S.Cowellas, užuot sulaukęs filmavimo pabaigos ir išėjęs su visais rūkaliais į lauką, užsidega cigaretę per reklamos pertraukėlę tiesiog studijos koridoriuje. Pertraukos pernelyg trumpos, kad vyras spėtų išbėgti į lauką.

Jei prodiuseris būtų baudžiamas už kiekvieną parūkymą, jau būtų paklojęs tūkstančius. Kalbama, kad jis per šio sezono filmavimus yra tik kartą sumokėjęs 100 svarų sterlingų (140 eurų) baudą.

S.Cowellas tvirtina, kad cigaretės dūmas padeda nusiraminti. Teisėjaudamas jis akivaizdžiai nervinasi ir dažnai šūkteli: „Kas nors paduokite žiebtuvėlį!“

Vis dėlto prodiuseris, kartu su mylimąja Lauren Silverman (38 m.) auginantis beveik dvejų metų sūnų, anksčiau cigaretės griebdavosi kur kas dažniau.

„Nuo tada, kai gimė sūnus, rūkau mažiau. Šalia jo būdamas nerūkau. Nežinau, ką reikės daryti, kai paaugęs sūnus lieps mesti šį įprotį“, – svarstė S.Cowellas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.