Žiniasklaidos magnatą Rupertą Murdochą supančiojo sužadėtuvės

Būsimų vestuvių data kol kas nebuvo pateikta.

Pora susižadėjo savaitgalį Los Andžele, kur jiedu dalyvavo 73-ojoje „Auksinių gaublių“ įteikimo ceremonijoje.<br>„Reuters“/Scanpix nuotr.
Pora susižadėjo savaitgalį Los Andžele, kur jiedu dalyvavo 73-ojoje „Auksinių gaublių“ įteikimo ceremonijoje.<br>„Reuters“/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

WENN, AFP, BNs ir lrytas.lt inf.

Jan 12, 2016, 8:14 AM, atnaujinta Jun 11, 2017, 9:24 AM

Pora susižadėjo savaitgalį Los Andžele, kur jiedu dalyvavo 73-ojoje „Auksinių gaublių“ įteikimo ceremonijoje, nors per tą renginį padarytose nuotraukose ant J.Hall piršto sužadėtuvių žiedo nesimatė.

Po keturis mėnesius trukusių romantiškų ryšių pora apie sužadėtuves pirmadienį pranešė skelbime, paskelbtame Didžiosios Britanijos dienraščio „The Times“ gimimų, santuokų ir mirčių skiltyje.

„Ponas Rupertas Murdochas, Prudence , Elisabeth, Lachlano, Jameso, Grace ir Chloe Murdoch tėvas, ir ponia Jerry Hall, Elizabeth, Jameso, Georgios ir Gabrielo Jaggerio motina, su malonumu praneša apie savo sužadėtuves“, – sakoma skelbime.

84 metų verslo magnatas, kurio turtas vertinamas beveik 13 mlrd. JAV dolerių, yra „The Times“ savininkas, nes šį dienraštį leidžia jam priklausanti tarptautinė žiniasklaidos grupė „News Corp.“

Kaip pranešama, 59 metų karjerą baigusi supermanekenė J.Hall pradėjo susitikinėti su milijardieriumi verslininku pernai rugsėjį, kai Australijoje juos supažindino viena iš R.Murdocho seserų ir jo dukterėčia.

Pora viešai atskleidė savo ryšius per Regbio pasaulio čempionato finalą Londone, vykusį Helovino vakarą – spalio 31 dieną.

Manoma, kad R.Murdocho romanas su J.Hall magnatui yra pirmieji rimti santykiai po to, kai jis 2013 metais išsiskyrė su savo trečiąja žmona Wendi Deng (Vendi Deng).

„Jis labai ja žavisi, – vienas tai porai artimas šaltinis anksčiau sakė laikraščiui „Mail on Sunday“. – Visiškai neabejotina, kad jiedu yra pora.“

J.Hall išsiskyrė su grupės „The Rolling Stones“ lyderiu Micku Jaggeriu 1999 metais, kai paaiškėjo, kad jis susilaukė nesantuokinio vaiko su brazile manekene Luciana Morad.

J.Hall, kurios romanas su M.Jaggeriu užsimezgė 1977 metais, susilaukė su roko žvaigžde keturių vaikų.

R.Murdocho šeimos atstovas nurodė: „Jie labai džiaugėsi pastaraisiais mėnesiais būdami kartu; jie sužavėti, kad galės susituokti ir su jauduliu žvelgia į ateitį.“

Būsimų vestuvių data kol kas nebuvo pateikta.

R.Murdochui ši santuoka bus ketvirta, o amerikietei J.Hall – formaliai pirmoji.

Ji susituokė su Micku Jaggeriu pagal hinduistų papročius 1990 metais Balio saloje, bet jiems skiriantis po devynerių metų teismas nutarė, kad ta ceremonija nebuvo teisiškai įpareigojanti.

Australijoje gimęs R.Murdochas, kuris dabar yra JAV pilietis, anksčiau buvo susituokęs su Wendi Deng, Patricia Booker ir žurnaliste Anna Torv.

Mažiau geranoriški socialinių tinklų komentatoriai, sužinoję apie šias sužadėtuves, nešykštėjo kandžių pareiškimų.

„Meilė ne vien akla, bet ir kurčia bei beraštė... Ir tai taikytina abiem pusėms“, – šaipėsi vienas „Twitter“ vartotojas.

Tačiau savaitraštis „The Australian Women's Weekly“, priklausantis konkuruojančiai Vokietijos žiniasklaidos grupei „Bauer“, pasmerkė tokius „ciniškus“ komentarus ir palinkėjo porai: „Sėkmės jiems!“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.