Antonio Banderasas ir Melanie Griffith pasidalijo ir paveikslus

Ispanų aktorius Antonio Banderasas (55 m.) ir amerikiečių kino žvaigždė Melanie Griffith (58 m.) skyrybų dokumentus pradėjo tvarkyti dar 2014 metų vasarą, tačiau visą šį laiką niekaip negalėjo susitarti dėl teisinių ir finansinių santuokos nutraukimo subtilybių, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Antonio turės kas mėnesį į buvusios žmonos sąskaitą pervesti 65 tūkst. JAV dolerių – pinigai skirti 18-metės dukters išlaikymo išlaidoms.
Antonio turės kas mėnesį į buvusios žmonos sąskaitą pervesti 65 tūkst. JAV dolerių – pinigai skirti 18-metės dukters išlaikymo išlaidoms.
A.Banderasas ir M.Griffith kartu gyveno 18 metų. Santuoką išardė moteris pavydas.<br>„Scanpix“ nuotr.
A.Banderasas ir M.Griffith kartu gyveno 18 metų. Santuoką išardė moteris pavydas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

„Lietuvos rytas“

2016-01-16 22:34, atnaujinta 2017-06-10 23:22

Buvę sutuoktiniai galiausiai pasidalijo turtą. Kaip pranešė portalas TMZ.com, A.Banderasas išsaugojo pajamas iš filmų „Zoro kaukė“, „Šnipų vaikučiai“, „Desperado“, o M.Griffith lieka uždarbis, gautas už filmus, kuriuose ji vaidino iki 2004 metų. O štai pinigus, uždirbtus iš juostų, sukurtų nuo 2004-ųjų iki 2014-ųjų („Šrekas II“, „Batuotas katinas Pūkis“, „Mačetė žudo“), aktoriams teks dalytis per pusę.

Be to, Antonio turės kas mėnesį į buvusios žmonos sąskaitą pervesti 65 tūkst. JAV dolerių – pinigai skirti 18-metės dukters išlaikymo išlaidoms.

M.Griffith taip pat atiteks Pablo Picasso paveikslas „Dailininkas ir jo modelis“, o A.Banderasui – P.Picasso ir Diego Riveros piešiniai.

Pora susipažino 1995-aisiais per komedijos „Dviejų per daug“ filmavimą ir po metų susituokė. Netrukus jiems gimė duktė Stella del Carmen.

Gandai apie poros nesutarimus pasklido 2013 metais. Žiniasklaidos šaltinių tvirtinimu, Holivudo garsenybių skyrybas išprovokavo Melanie pavydas. Aktorei šios skyrybos – jau ketvirtosios. A.Banderasui ši santuoka buvo antroji.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.