15-metis Madonnos sūnus kategoriškai atsisakė su ja gyventi

Popmuzikos karalienės Madonnos (57 m.) ir buvusio jos vyro kino režisieriaus Guy Ritchie (47 m.) paaugliui sūnui iki gyvo kaulo įkyrėjo gyventi su garsiąja motina. Jos spaudimu skundžiasi ir devyniolikmetė dukra Lourdes, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Penkiolikmetį Rocco perdėta motinos globa dusina.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Penkiolikmetį Rocco perdėta motinos globa dusina.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Scenoje provokuoti mėgstanti Madonna vaikams neleidžia žiūrėti televizoriaus ir valgyti saldumynų.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Scenoje provokuoti mėgstanti Madonna vaikams neleidžia žiūrėti televizoriaus ir valgyti saldumynų.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Tėvo G.Ritchie namuose Rocco nereikia laikytis jokių taisyklių.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Tėvo G.Ritchie namuose Rocco nereikia laikytis jokių taisyklių.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Lourdes guodėsi, kad motina ją pernelyg kontroliuoja.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Lourdes guodėsi, kad motina ją pernelyg kontroliuoja.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2016-01-21 08:42, atnaujinta 2017-06-10 14:15

Prie šešiasdešimtmečio artėjanti Madonna dažnai elgiasi kaip nesubrendėlė. Pavyzdžiui, kelia į internetą sūnaus Rocco nuotraukas, kuriose jis vienais apatiniais arba papuoštas kasomis.

Penkiolikmetį tai žeidžia. O kur dar motinos kvailos replikos, tokios kaip „neturintis dešrelės“.

Todėl nenuostabu, kad praėjusias Kalėdas Rocco mieliau šventė su tėvu ir jo žmona manekene Jacqui Ainsley Viltšyre (Didžioji Britanija), o ne Niujorke su motina.

Didžiuliuose G.Ritchie namuose kartu su Rocco šėlo dar trys režisieriaus atžalos: sūnus Rafaelis (4 m.), dukra Rivka (3 m.) ir jaunėlis Levis (1 m.), kurių jis susilaukė su Jacqui.

Džiugius vaikų balsus ir krykštavimą nutraukė skambutis į duris. Atvykę pareigūnai pareiškė: Niujorko aukščiausiojo teismo sprendimu Rocco privalo nedelsdamas sėsti į lėktuvą ir grįžti į Manhataną.

Priežastis – motina nori su atžala atšvęsti Kalėdas.

Jaunuolis atsisakė vykti šaukdamas: „Aš nenoriu grįžti į Niujorką!“ Rocco pridūrė, kad Kalėdas gali praleisti kur kas linksmiau nei prie eglės su motina.

Kokia juoda katė perbėgo tarp Madonnos ir Rocco?

Praėjusiais metais Rocco savo motiną lydėjo per jos koncertų turą „Rebel Heart“.

Kalbama, kad būtent tuomet jie susipyko.

„Prieš koncertą Stokholme Rocco smarkiai susiginčijo su motina ir paspruko nuo jos, – pasakojo vienas Madonnos bendradarbis. – Madonna rėkė ant jo, verkė, bet jis išvyko.“

Netrukus Rocco grįžo, bet tik porai dienų. Kai gruodžio 1-ąją vyko Madonnos koncertas Londone, Rocco pareiškė su ja atsisveikinantis galutinai.

„Rocco pabėgo pas tėvą. Nuo to laiko jis su motina nepalaikė jokio ryšio“, – pasakojo popmuzikos karalienei artimi žmonės.

Po tėvų skyrybų 2008-aisiais Rocco su įsesere Lourdes ir įbroliais Davidu (10 m.) bei Mercy (9 m.) gyveno su motina JAV.

Vis dėlto vaikinas ne kartą yra sakęs, kad jam labiau patinka bendrauti su tėvu. Rocco net užblokavo savo motiną socialiniame tinkle „Instagram“, kuriame turi apie 138 tūkst. sekėjų, įskaitant tėvą ir pamotę.

Neseniai režisierius su sūnumi buvo nufotografuoti Vakarų Londone važinėjantys dviračiais. Nors šaligatvis buvo pavojingai slidus, Rocco iš rankų nepaleido mobiliojo telefono. Tėvui tai neužkliuvo.

Būtent dėl to kildavo konfliktų tarp Rocco ir Madonnos. Ji buvo atėmusi iš sūnaus telefoną, kad nenukentėtų jo mokslai.

„Madonna yra kur kas griežtesnė nei Guy. Kai ji paėmė telefoną, Rocco baigėsi kantrybė“, – sakė popkaralienės sūnaus bičiuliai.

„Anglijoje Rocco gyvenimas kur kas ramesnis. Jis gali užsiimti savais reikalais ir bendrauti su merginomis nebijodamas paparacų. O Niujorke Rocco susirasti draugų daug sunkiau. Daugelis tariamų bičiulių tik nori patekti į Madonnos namus, – sakė vienas G.Ritchie draugas. – Tėvas Rocco leidžia nors ir iki ryto groti gitara, nereikalauja laikytis jokių taisyklių. Jie ilgai buvo išsiskyrę, todėl Guy nori atsigriebti.“

Visai kitaip elgiasi Madonna. Atžalas ji auklėja ypač griežtai.

Pavyzdžiui, neleidžia valgyti šokolado ir kitų saldumynų, skatina rinktis tik vegetarišką maistą. Be to, draudžia žiūrėti televizorių. Jei vaikai palieka ant žemės išmėtytus drabužius, motina iš jų atima mėgstamus žaislus ar kitus daiktus.

Šimtus milijonų uždirbančios Madonnos dukra Lourdes telefoną „iPhone“ gavo tik sulaukusi 15 metų.

Lourdes jau antrus metus studijuoja An Arboro mieste esančiame Mičigano universitete. Lankydama studentų miestelyje gyvenančią dukrą dainininkė nejaučia jokių ribų.

„Klausinėju, ar viskas gerai, ar ji pakankamai miega, ar gerai maitinasi. Pastačiau Lourdes kambaryje oro drėkintuvą su eukaliptų aliejumi. Man neramu, ar ji turi pakankamai rankšluosčių ir ausų krapštukų“, – yra sakiusi Madonna.

Išleisdama dukrą į universitetą Madonna prigrasino lankyti paskaitas. Lourdes ne kartą guodėsi draugams, kad motina ją pernelyg kontroliuoja.

Nors santykiai su vaikais gana įtempti, popmuzikos karalienė pastarosiomis dienomis socialiniuose tinkluose paskelbė nemažai nuotraukų, kuriose įamžintos smagios šeimos akimirkos ir daug šypsenų.

Parengė Vykintė BUDRYTĖ ir Ona KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.