Celine Dion atsisveikina su vyru viešose laidotuvėse

Penktadienio vakarą Lietuvos laiku artimieji ir gerbėjai paskutinį kartą rinkosi atsisveikinti su sausio 15-ąja mirusiu dainininkės Celine Dion vyru Rene Angeliliu.

AP nuotr.
AP nuotr.
AP nuotr.
AP nuotr.
AP nuotr.
AP nuotr.
AP nuotr.
AP nuotr.
AP nuotr.
AP nuotr.
AP nuotr.
AP nuotr.
AFP/Scanpix nuotr.
AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Jan 22, 2016, 10:44 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 10:46 AM

Ilgą laiką sunkiai su vėžiu kovojęs 73-ejų vyras prieš savaitę iškeliavo anapilin, palikdamas daug skausmo mylimai žmonai. Tai, ką šiuo metu tenka išgyventi C.Dion, sunku įsivaizduoti. Tačiau pirmą kartą po vyro mirties dainininkė buvo užfiksuota tik prieš dieną – iki tol ji beveik visą savaitę nesirodė viešumoje.

R.Angelilis pašarvotas Kanadoje, Monrealio mieste, Noterdamo bazilikoje. Šioje bažnyčioje C.Dion su vyru ir susituokė 1994-aisiais. Greta bažnyčios, tam kad atsisveikintų su velioniu, nusidriekė didžiulė minia gerbėjų, lauke, per plačiaekranį televizorių buvo rodoma ir R.Angelilio nuotrauka.

Kaip praneša užsienio žiniasklaida, vyras pašarvotas atvirame karste.

Pati C.Dion į bažnyčią atvyko bandydama įsimaišyti tarp kitų giminaičių. Moteris savo veidą buvo užsidengusi juodu šydu.

Praėjus kelioms dienoms nuo vyro mirties, anapilin iškeliavo ir jos brolis. Pranešama, kad jo laidotuvės įvyks ateinantį trečiadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.