Ištesėjęs pažadą ištekinti buvusiąją, V. Putinas gali vesti pats

„Man pirmiausia reikia savo buvusią žmoną Liudmilą Aleksandrovną už vyro išleisti, o paskui galėsiu ir apie save pagalvoti“, – yra pareiškęs Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas.

Pasklido kalbos, kad V.Putino nauja meilužė – boksininkė Natalija Rogozina.
Pasklido kalbos, kad V.Putino nauja meilužė – boksininkė Natalija Rogozina.
Apie privatų 63 metų V.Putino gyvenimą jau seniai sklando įvairūs gandai, kurių kai kurie sieja jį su gimnaste, olimpiete Alina Kabajeva.
Apie privatų 63 metų V.Putino gyvenimą jau seniai sklando įvairūs gandai, kurių kai kurie sieja jį su gimnaste, olimpiete Alina Kabajeva.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 26, 2016, 11:28 AM, atnaujinta Jun 10, 2017, 4:27 AM

Taip jis išsisuko tiesioginėje laidoje nuo klausimo, šalis išvys savo pirmąją ponią.

30 metų santuokoje išgyvenusi pora apie skyrybas netikėtai pranešė 2013 metais. Gruodžio 6 dieną Vladimiras ir Liudmila Putinai per baleto „Esmeralda“ pertrauką paskelbė apie savo skyrybas ir nuo tos dienos gyvenime „šoka“ atskirai. Tuo metu L.Putina tikino, kad tai iš tiesų buvo bendras sutuoktinių sprendimas.

Dabar pasaulį apskriejo kalbos, kad Liudmila susituokė su 38 metų dailininku Artūru Očeriotnyj. Už jį ji vyresnė 20 metų.

Apie privatų 63 metų V.Putino gyvenimą jau seniai sklando įvairūs gandai, kurių kai kurie sieja jį su gimnaste, olimpiete Alina Kabajeva.

Buvo teigiama, kad 2014 m. balandžio 27 d. V.Putinas vedė Aliną.

„Balandžio 27 d. Vladimiras Putinas slapta apsilankė Valamo saloje, kur įvyko santuokos ceremonija su Alina Kabajeva. Ceremonija vyko Valamo Spaso-Preobražensko vienuolyne. Ten tarnauja vyskupas Pankratijus (Žedriovas) – Sinodo komisijos dėl šventųjų kanonizavimo pirmininkas, jis ir atliko santuokos apeigas. Ceremonijoje dalyvavo artimi imperatoriui asmenys (iš viso apie 20 žmonių), tarp jų Valentina Matvijenko, Arkadijus Rotenbergas, Sergejus Naryškinas“, – buvo teigiama socialiniuose tinkluose plintančioje žinutėje.

Gandų apie V.Putino vestuves su A.Kabajeva pasirodo nuolat, ypač po oficialių Rusijos vadovo skyrybų su žmona Liudmila.

Tiesa, prieš keletą mėnesių pasklido kalbos, kad A.Kabajeva jau nebėra Rusijos prezidento favoritė. Kalbama, kad jos vietą užėmė dar viena atletė – Natalija Rogozina.

Įdomu tai, kad prezidentas, pats būdamas 1,72 m ūgio išsirinko partnerę, kuri yra net 16 cm už jį aukštesnė.

Moteris – boksininkė ir turi pravardę „kūjis“.

Rusijos prezidento spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas antradienį atsisakė komentuoti žiniasklaidos pranešimus, kad esą buvusi Vladimiro Putino žmona Liudmila vėl ištekėjo, praneša „Interfax“.

„Jūs žinote, kad Vladimiras Vladimirovičius ir Liudmila Aleksandrovna yra išsiskyrę. Tad aš nesu įgaliotas kalbėti apie Liudmilą Aleksandrovną ir jos asmeninį gyvenimą“, – sakė D.Peskovas.

Paklaustas, ar V.Putinas ketina vesti, jo spaudos sekretorius pareiškė: „Aš nenoriu pažeisti tradicijos ir kalbėti apie prezidento asmeninį gyvenimą. Mes to nedarėme ir nedarysime ateityje“.

Žurnalas „Sobesednik“ išspausdino straipsnį, kuriame teigiama, kad buvusi Rusijos vadovo žmona Liudmila vėl ištekėjo. Leidinio duomenimis, jos išrinktuoju tapo fondo „Tarpasmeninių komunikacijų plėtros centras“ vadovas Artūras Očeretnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.