Khloe Kardashian įvardijo vietas, kuriose buvo geriausia mylėtis

Kai kurios garsiosios Kim Kardashian sesutės nė kiek neatsilieka nuo jos. Nors seniai ne naujiena, kad moterys linkusios pasauliui iškloti visas asmeninio gyvenimo detales, Khloe Kardashian šįkart drėbė kaip reikiant.

K.Kardashian papasakojo, koks seksas jos gyvenime buvo labiausiai jaudinantis.<br>„Scanpix“ nuotr.
K.Kardashian papasakojo, koks seksas jos gyvenime buvo labiausiai jaudinantis.<br>„Scanpix“ nuotr.
K.Kardashian papasakojo, koks seksas jos gyvenime buvo labiausiai jaudinantis.<br>„Scanpix“ nuotr.
K.Kardashian papasakojo, koks seksas jos gyvenime buvo labiausiai jaudinantis.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 26, 2016, 8:20 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 3:39 AM

Moteris įvardijo keletą keisčiausių vietų ir situacijų, kuriose jai teko mylėtis. Maža to, jas sureitingavo: kiekvieną patirtį ji nusprendė įvertinti pagal 5 balų sistemą.

„Tiesiog patarimas: aš įvertinau 3 labiausiai pašėlusias ir jaudinančias vietas, kuriose yra tekę mylėtis, – savo gerbėjams pirmadienį savo internetiniame puslapyje rašė ji. – Tai nėra kažkas labai keisto, tačiau noriu su jumis nuoširdžiai pasidalinti.

Ji dar patikino, kad visa tai rašo tik dėl linksmumo, bet nepaliko abejonių, kad patirtis, kuria dalijasi – visiškai tikra.

5 balus iš 5 garsenybė skyrė seksui privačiame lėktuve.

„Tai daryti privačiame lėktuve yra puiku, ypač, kai juo skrenda ir kitų žmonių. Tai dar labiau jaudina! Pamenu, įėjau į vonios kambarį, o jis atsekė iš paskos. Tad tai nebuvo labai slapta. Kiekvienas skrendantis tiksliai žinojo, kas vyksta ir kai aš grįžau į vietą, visi pasiteiravo ar buvo linksma“, – patirtį komentavo Khloe.

Kaip antrą įdomią sekso patirtį savo gyvenime garsenybę įvardijo mylėjimąsi važiuojančioje mašinoje. Tiesa, tokį sekso būdą ji įvertino vos 2 balais iš 5.

„Nebandykite to namie! Kažkas tuo metu vairavo, o aš sėdėjau mašinos gale. Kadangi esu aukšta mergina, tad buvo ankštoka ir gerokai apsitrankiau kelius. Mylėtis važiuojančioje mašinoje yra tikras laiko švaistymas. Tuomet nieko nenutiko, negalėjau iki galo patirti malonumo“, – rašė žvaigždė.

Įdomu, tik ką Khloe turėjo galvoje užsimindama apie vairuotoją? Reikia tikėtis, tai nebuvo „Uber“ vairuotojas.

Tačiau taip pat visus 5 balus Khloe skyrė seksui ant virtuvės stalo.

„Kai esi namie, tai taip patogu! Ir nepaisant visko, tai vis tiek kitaip nei mylėtis įprastai. Marmurinis virtuvės paviršius yra seksualu, labai jaudina...ir, žinoma, šalta!“, – komentavo Kardashian klano atstovė.

Galima juokauti, kad seksas ant lovos – tikra atgyvena. Na, o ant marmurinio paviršiaus pasimylėti kasdien pavyksta ne daugeliui.

K.Kardashian tikrai nesibaimina kalbėti apie savo seksualines patirtis viešai. Net po to, kai prieš savaitę ji garsioje televizijos laidoje ji pasipasakojo apie sekso įrašą, kurį pasidarė kartu su savo buvusiuoju Lamaru Odomu.

„Įrašiau, kaip su buvusiu vyru mylimės. Žinote tas mažas kameras? Su tokia ir užfiksavau keletą akimirkų“, – nevyniodama į vatą laidoje kalbėjo ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.