D. Beckhamas rūpinosi gatvėje laukusia felčere ir jos pacientu

Į vieną Londono gatvių

D. Beckhamas rūpinosi gatvėje laukiančia felčere ir jos pacientu.<br>„Scanpix“ nuotr.
D. Beckhamas rūpinosi gatvėje laukiančia felčere ir jos pacientu.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-02-02 14:54, atnaujinta 2017-06-09 11:57

Catherine Maynard sakė, kad jai su pacientu laukiant greitosios pagalbos automobilio pro šalį praėjo D.Beckhamas, bet sugrįžo po 10 minučių nešinas jiems skirta šilta kava ir arbata.

„Mes su pacientu laukėme greitosios automobilio, kuris turėjo nuvežti jį į ligoninę, ir nors aš rūpinausi, kad jis nesušaltų, lauke buvo labai šalta“, – pasakojo moteris laikraščiui „Evening Standard“.

„Staiga pakėliau galvą ir pamačiau praeinantį žmogų, labai panašų į Davidą Beckhamą. Jis pasisveikino ir įsėdo į savo automobilį“, – tęsė jinai.

„Tada pasakiau vyrui, kurį prižiūrėjau: „Manau, kad ten buvo Davidas Beckhamas.“ Po dešimties minučių jis sugrįžo su puodeliu kavos man ir arbatos pacientui“, – sakė C.Maynard.

Londono greitosios pagalbos tarnyba tinkle „Twitter“ paskelbė C.Maynard ir D.Beckhamo nuotrauką, kurioje tamsią kepuraitę užsidėjęs sportininkas vilki tamsų sportinį švarkelį, pilkas sportines kelnes, avi ryškiai žalius sportbačius.

Prisimindama 2002 metų britų kino juostą „Smūgiuok kaip Beckhamas“ @Ldn_Ambulance parašė: „Ačiū Davidui Beckhamui už nupirktą kavą felčerei-dviratininkei Catherine ir jos pacientui #buyitlikebeckham.“

Beje, nebe pirmą kartą buvęs Anglijos futbolo komandos kapitonas sustoja padėti kokiam nors visuomenės nariui.

2011 metais vienas vairuotojas BBC radijui papasakojo, kad sulaukė pro šalį važiavusio D.Beckhamo pagalbos, kai viename Harfordšyro automobilių žiede Pietų Anglijoje sugedo jo automobilis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.