37 kilogramus sverianti Angelina Jolie išdrįso parodyti krūtis

Garsiai Holivudo aktorei Angelinai Jolie 2013-aisiais buvo atlikta abiejų krūtų šalinimo operacija. Praėjus vos penkioms dienoms chirurgai įdėjo krūtų implantus. Po šių procedūrų moteris ilgai baiminosi rodyti krūtinę. Visai neseniai socialiniame tinkle „Instagram“ pasirodė nuotraukos, kuriose Angelina nuogomis krūtimis vonioje.

Visai neseniai socialiniame tinkle „Instagram“ pasirodė nuotraukos, kuriose Angelina nuogomis krūtimis vonioje.<br>ViDa Press nuotr.
Visai neseniai socialiniame tinkle „Instagram“ pasirodė nuotraukos, kuriose Angelina nuogomis krūtimis vonioje.<br>ViDa Press nuotr.
Ši nuotrauka daryta, kai Angelina Jolie filmavosi savo režisuotame filme „Prie jūros“.<br>Instagram nuotr.
Ši nuotrauka daryta, kai Angelina Jolie filmavosi savo režisuotame filme „Prie jūros“.<br>Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 4, 2016, 12:19 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 6:50 AM

Operacija buvo atlikta tais pat metais, kai aktorė režisavo ir atliko pagrindinį vaidmenį įtemptoje dramoje „Prie jūros“ kartu su savo vyru Bradu Pittu.

Holivudo žvaigždė neslėpė, kad šį drastišką žingsnį žengė dėl šeimos, baimindamasi, kad šeši vaikai anksti netaptų našlaičiais. A.Jolie dar jauna neteko savo motinos Marcheline Bertrand. Ji mirė nuo kiaušidžių vėžio būdama 56 metų.

A.Jolie pripažino turėjusi būti griežta sau, kai reikėjo priimti sprendimą, susijusį su sveikata. 

Vis dėlto rengiantis filmuoti „Prie jūros“ sceną vonioje ją apėmė nerimas.

„Buvo daug scenų, kurias norėjau pakeisti arba iškirpti, – aktorė sakė dienraščiui „The New York Times“. – Supratau, kad aš būsiu (nuoga) toje vonioj, tačiau pasakiau sau: „Atidėk tai į šalį... Negali pakeisti arba iškirpti tos scenos dėl to, kad tau atlikta mastektomija arba kad esame susituokę, o žmonės analizuos viena arba kita. Tai būtų apgavystė.“

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad minėtame filme Angelina ir Bradas vaidina atostogaujančią porą, mėginančią išgelbėti savo santuoką. Aktoriai filmavosi per savo medaus mėnesį Maltoje.

Dauguma gerbėjų ir kino kritikų jau spėjo pastebėti, kad šis filmas yra puikus A.Jolie ir B.Pitto santykių atspindys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?