Internete plinta juokelis apie Leonardo DiCaprio „Oskarą“

Pirmadienis, antradienis, trečiadienis ir ketvirtadienis – itin sunkūs: šliaužiant žeme, šąlant. Tačiau penktadienis – šventė su taure šampano. Toks juokelis sparčiai sklinda socialiniuose tinkluose. O paveiklėliuose pavaizduotas ne kas kitas kaip aktorius Leonardo DiCaprio (41 m.).

L.Dicaprio.<br>Scanpix nuotr.
L.Dicaprio.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-02-23 22:18, atnaujinta 2017-06-06 20:21

Internautai tokiu vaizdeliu nori parodyti, kad L.DiCaprio sunkiai siekė pripažinimo, tačiau savaitgalį išmuš jo valanda – pagaliau laimės pirmąjį „Oskarą“.

L.DiCaprio „Oskarui“ nominuotas jau penktą kartą, tačiau statulėlės savo rankose taip ir nelaikė. Taigi penktasis kartas (asociacija su penktadieniu) turėtų būti sėkmingas.

Leonardo už filmą „Hju Glaso legenda“ („The Revenant“) jau pelnė „Auksinį gaublį“, Ekrano aktorių gildijos, BAFTA bei daugybę kitų apdovanojimų.

Ar „Oskaras“ atsidurs jo rankose, paaiškės šį sekmadienį.

O jei L.DiCaprio svajonė išsipildys, tūkstančiai jo gerbėjų planuoja masinę šventę didžiuosiuose pasaulio miestuose: Londone, Romoje, Madride, Barselonoje, Dubline, Meksike, Buenos Airėse bei kituose miestuose.

Susibūrimai organizuojami vasario 29 d. nuo vidurnakčio iki 3 val. nakties.

„Nutarėme surengti nacionalinį susibūrimą ir parodyti savo paramą Leo. Skleiskite šią žinią ir tegul ji plinta kaip virusas“, – skelbia šių susibūrimų organizatoriai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.