Įkaušusios žvaigždės po „Brit Awards“ sukėlė muštynes

Justinas Bieberis trečiadienį dėl konflikto išvyko iš vakarėlio po

Justinas Bieberis.<br>Scanpix nuotr.
Justinas Bieberis.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 25, 2016, 9:00 PM, atnaujinta Jun 6, 2017, 1:10 PM

Per ceremoniją geriausio tarptautinio solinio atlikėjo apdovanojimą gavęs 21 metų J.Bieberis nusprendė po iškilmių Londono arenoje O2 persikelti į naktinį klubą „Tape“ ir pratęsti vakarą kartu su Ella Eyre ir kitomis žvaigždėmis, tačiau viskas pakrypo netikėta linkme.

„Į „Tape“ klubą jis atėjo 1 val. 35 min. per VIP sekciją ir buvo palydėtas prie staliuko toje pačioje VIP sekcijoje, šalia mažai prisidengusių klubo šokėjų, – sakė šaltinis britų dienraščiui „Daily Mirror“. – Jis buvo nepatenkintas, kad yra fotografuojamas ir piktinosi prigesintomis šviesomis“.

Kiek vėliau prasidėjo peštynės, kurias greičiausiai sukėlė kažkas iš VIP skyriaus lankytojų ir į kurias buvo priversti įsikišti apsaugos darbuotojai. Tada, kaip pranešama, Justinas nusprendė pasitraukti iš vakarėlio.

„Apsaugininkų saugomoje VIP grupelėje kartu su juo buvęs vyras užsipuolė kažką iš pašalinių, – pasakojo įvykio liudininkas. – Bieberis atrodė susierzinęs, kilo sumaištis... Tada tas vyras buvo įtrauktas į vidų, o visi kiti nustumti į šalį. Įsikišo apsauga, kuriai pavyko nutraukti peštynes. Bieberis bandė pratęsti linksmybes, bet atmosfera buvo tikrai įkaitusi, klube buvo daugybė žmonių. Tada jis staiga išėjo pro atsargines duris“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.