Uždirbusi pinigų Cara Delevingne rado laimės receptą

[[ge:lrytas:lrytas:833458]]

Cara Delevingne.<br>Scanpix nuotr.
Cara Delevingne.<br>Scanpix nuotr.
Cara Delevingne.<br>Scanpix nuotr.
Cara Delevingne.<br>Scanpix nuotr.
Cara Delevingne.<br>Scanpix nuotr.
Cara Delevingne.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 14, 2016, 1:01 PM, atnaujinta Jun 1, 2017, 6:31 PM

„Tam reikia laiko, tačiau dabar aš suvokiu, kad darbas nėra svarbiausia ir kad pasisekimas ateina įvairiomis formomis, – sakė Cara interviu motto.time.com. – Atvėriau savo protą, ir dabar su vaikišku smalsumu užsiimu naujais dalykais. Daugiau laiko praleidžiu užsiimdama dalykais, kuriuos mėgstu. Dėl to geriau dirbu. Bėgant laikui supratau, kad darbas ir kitų palanki nuomonė nėra svarbiausi dalykai. Taip, karjera labai svarbu, bet tai nėra svarbiausias dalykas. Žinoma, didžiavausi savo pasiekimais, bet nebuvau iš tiesų laiminga.“ 

Cara išgarsėjo dirbdama modeliu, ir nors pastaruoju metu nemažai laiko skiria vaidybai kine, blondinė podiumo žvaigždė tebėra viena geidžiamiausių manekenių mados pasaulyje.

Ji dirbo su garsiausiais mados namais, pradedant „Moschino“ ir baigiant „Marc Jacobs“, ant podiumo pristatydama jų kolekcijas, bei buvo „Burberry“ bei „Topshop“ reklamos kampanijų „veidas“.

Tačiau Cara nusprendė kiek atitolti nuo mados pasaulio ir dabar beveik visą dėmesį skiria karjerai kine.

Ji taip pat atskleidė, jog nenori, kad darbas visiškai ją užvaldytų, todėl stengiasi savo gyvenime palaikyti pusiausvyrą.

„Kai ateini iš ten, kur gyvenama tik darbu, niekuomet nebūna taip gerai, kaip norėtųsi, – atsiduso ji. – Kai tavo gyvenime yra pusiausvyra, darbas tampa visiškai kitokia patirtimi. Esama užsidegimo, dėl kurio atsiduri visiškai kitame pasitenkinimo ir dėkingumo lygyje, o taip nutinka tuomet, kai gali negailėdamas jėgų daryti tai, kas yra geriausia tau ir kitiems.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.