„Terminatoriaus“ žudikė Kristanna Loken laukiasi

„Staigmena – aš esu nėščia!“ – socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė amerikiečių aktorė ir modelis Kristanna Loken (36 m.), įkėlusi savo nuotrauką.

K.Loken filme „Terminatorius III: mašinų prisikėlimas“ ir dabar.<br>„ViDA Press“ nuotr.
K.Loken filme „Terminatorius III: mašinų prisikėlimas“ ir dabar.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 21, 2016, 5:11 PM, atnaujinta Jun 1, 2017, 1:40 AM

Filme „Terminatorius III: mašinų prisikėlimas“ (2003 m.) robotę žudikę T-X įkūnijusi K.Loken buvo nufotografuota renginyje „100 žvaigždžių vakaras“. Vėliau aktorė buvo užfiksuota ir su partneriu Johnatanu, apie kurį žinoma nedaug.

K.Loken anksčiau palaikė ryšius su buvusiu Los Andželo meru ir pretendentu į Kalifornijos gubernatoriaus postą Antonio Villaraigosa.

Aktorė ir politikas trumpai draugavo praėjusiais metais. Tuomet K.Loken buvo paskelbusi nuotraukų, kuriose ji įamžinta su A.Villaraigosa Kentukio žirgų lenktynėse.

Prieš dešimtmetį K.Loken neslėpė esanti biseksuali ir palaikanti romantiškus santykius su serialo „Dingę“ žvaigžde Michelle Rodriguez, tačiau 2008-aisiais ištekėjo už kanadiečių aktoriaus Noah Danby. Poros santuoka truko vos metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.