Po metų Cameron Diaz papasakojo, ko išmoko iš santuokos

[[ge:lrytas:lrytas:549849]]

Holivudo aktorė už „Good Charlotte“ žvaigždės ištekėjo praėjusių metų sausį.<br>Scanpix nuotr.
Holivudo aktorė už „Good Charlotte“ žvaigždės ištekėjo praėjusių metų sausį.<br>Scanpix nuotr.
Holivudo aktorė už „Good Charlotte“ žvaigždės ištekėjo praėjusių metų sausį.<br>Scanpix nuotr.
Holivudo aktorė už „Good Charlotte“ žvaigždės ištekėjo praėjusių metų sausį.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 21, 2016, 6:42 PM, atnaujinta Jun 1, 2017, 1:18 AM

Holivudo aktorė už „Good Charlotte“ žvaigždės ištekėjo praėjusių metų sausį, ir praėjus daugiau nei metams vedybinio gyvenimo 43 metų moteris papasakojo, kaip pasikeitė jos gyvenimas.

„Atradau dalį savęs, kurios niekada nežinojau esant, – sakė ji britų žurnalui „You“. – Aš suprantu, kad giliai manyje ima kažkas formuotis. Mes tiek daug sužinojome apie vienas kitą per pirmuosius metus, apie savo įsipareigojimus, kurie yra visko pagrindas. Aš net nemaniau, kad kas nors bus kitaip, bet dabar aš supratau. Man akivaizdžiai kažko trūko“.

Pora susituokė praėjus vos 17 dienų po 37 metų gitaristo piršlybų ir praėjus septyniems mėnesiams nuo artimos draugystės pradžios. Jų vestuvės buvo daug kam netikėtos, kadangi anksčiau C.Diaz yra pavadinusi santuokos instituciją „mirštančia“.

„Žmonės tiesiog sako, kad suprasi kai suprasi..., ir man taip buvo, – paaiškino jinai, prieš atsakydama į klausimą, ar ji nesiruošia tapti motina. – Vieną dalyką visada sakau: „niekada nesakyk niekada“. Manau, kad tapdama vyresnė žinau daugiau; galiu savo vaikui pasiūlyti daugiau dabar nei būdama 25 metų“.

„Nežinau, kas įvyks mano gyvenime, tuo jis ir gražus; mano vestuvės yra puikus to pavyzdys“, – sakė C.Diaz.

„Jūs priimate sprendimus ir pasirenkate kryptį savo ateičiai, bet jūs nežinote, kuo visa tai baigsis. Aš negaliu kontroliuoti. Esu čia, kad mėgaučiausi kelione“, – kalbėjo ji.

Po vestuvių D.Cameron kiek apleido savo aktorinę karjerą, bet išleido savo 2013 metų bestselerio „The Boody Book“ tęsinį „Longevity Book: Live Stronger, Live Better, The Art of Ageing Well“, kuriuo labai didžiuojasi. Aktorė tikina neketinanti visiems laikams pasitraukti iš Holivudo.

„Man visada patiko vaidinti ir filmo kūrimas teikia pasitenkinimą, bet man niekas nenusimato ir aš nieko nelaukiu, – kalbėjo ji. – Kada nors aš sugrįšiu (prie vaidybos), bet dabar užsiimu tuo (rašymu, tyrinėjimais), kuo užsiimu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.